WILD AT HEART BRIDAL
Blog

Wat is een ‘Trunk Show’?

Zoals je waarschijnlijk al wel eens hebt gezien organiseren wij regelmatig een trunk show van onze merken maar ook van nieuwe merken. Heel vaak krijg ik de vraag wat zo’n ‘trunk show’ nu precies inhoudt. Vandaar dat ik dacht, ik ga het nog eens duidelijk uitleggen en jullie meteen wijzen op een hele mooie ‘trunk show’ die er aan zit te komen?!

Dus wat is dat nou, zo’n trunk show? Tijdens een trunkshow zijn alle trouwjurken uit de nieuwe collectie van een designer aanwezig + een aantal favorieten uit eerdere collecties. Dit is ontzettend leuk voor als je bijvoorbeeld al lange tijd aan het wegdromen bent bij de jurken van een bepaalde designer of als je op zoek bent naar een specifieke jurk van een designer die wij niet in onze vaste collectie hebben. Tijdens de trunk show heb je dan de kans deze jurken te passen! Vaak gaat dit samen met een lekker glaasje prosecco en wat lekkers om het extra feestelijk te maken.

Een trunk show is geen ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om jouw kennis te laten maken met de nieuwe collectie van een designer en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan wij normaal in de winkel hebben. Je afspraak loopt verder gewoon hetzelfde als tijden een normale pas afspraak. Wel kan je tijdens zo’n weekend alleen de jurken van deze designer passen en krijg je vaak 5% korting op je trouwjurk mocht je die dit weekend vinden!

Aankomende maand (19 t/m 21 mei) hebben we de hele nieuwe collectie van Odylyne The Ceremony bij ons in de winkel! Deze jurken zijn gemaakt voor de romantische bohemian bruid of juist voor bruiden die houden van iets klassieker maar met een ‘fashion edge’. Hier onder een aantal beelden van de jurken die aanwezig zullen zijn!

Meer weten over aankomende trunkshow? Kijk dan bij ‘trunk shows’ op onze website!

Coverfoto door Lott’s Photography

Odylyne
Wild At Heart Bridal
ISLA
Wild At Heart Bridal
Wedding cape
wild at heart bridal
bohemian trouwjurk
JULIET
Wild At Heart Bridal
Odylyne The ceremony
Odylyne
Odylyne
LOOKBOOK2017_20
LOOKBOOK2017_10.7
Odylyne The Ceremony
Odylyne The Ceremony
Odylyne The Ceremony

Write a comment

CONTACT
Sint Annastraat 282
6525 HC Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA