Wild At Heart Bridal Luna Bea sluier
Blog

De zoektocht naar the perfect wedding dress: tips & tricks

We zien het allemaal voorbijkomen. Bruiden die heel goed weten wat ze zoeken en ook precies met dat naar huis gaan. Of bruiden die juist geen idee hebben. Van bruiden die met tien dames sterk binnenkomen tot een klein gezelschap van één of twee vriendinnen. Bruiden die trouwen in een zonnig Zuid-Europees land, of juist voor een winterbruiloft gaan. Bruiden die het meteen weten als ze hun droomjurk aandoen of juist ein-de-loos twijfelen. En met die ervaring, delen we graag tips die jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte jurk.

wild at heart bridal

Tip 1: Denk alvast na over jouw persoonlijke stijl. Wat wil je graag uitstralen op je trouwdag? Mag het sexy, stoer en modern zijn, ga je voor een meer klassieke en romantische look of is bohemian jouw stijl? Denk hierbij nog niet te veel na over wat past bij de setting van je bruiloft. Een bohemian jurk is een logischere keuze bij een strandbruiloft dan bij een bruiloft in een chic kasteel. Maar het gaat het er vooral om: wat vind jij mooi? In welke jurk ga jij stralen? Jij in jouw droomjurk gaan prachtig staan in welke setting dan ook.

Tip 2: Kijk vast goed op onze website welke jurken wij in onze collectie hebben zodat je niet voor verassingen komt te staan als je langskomt. Als je jouw eigen stijl goed kent, welke jurken passen dan goed bij jou? Het is voor ons heel handig als je hier voor jouw afspraak al over na hebt gedacht. Sommige bruiden nemen zelfs een heel overzicht mee! Een goed begin is dus echt het halve werk!

Tip 3: Denk goed na over wat je graag zou uitgeven aan je trouwjurk en bekijk op onze website dan de jurken die binnen jouw prijsklasse vallen. Zo voorkom je dat je verliefd wordt op de jurken van een bepaalde designer en er in de winkel achter moet komen dat deze niet in jouw budget passen.

Wild At Heart Bridal DOS
Wild At Heart Bridal

Dan nog een paar tips van praktische aard…

Tip 4: Trek huidkleurig, naadloos ondergoed aan en draag het liefst een plak-bh (heel handig voor al die mooie jurken met lage rug). Een zwarte kanten string is sexy, maar je gaat ‘m zien onder een wat strakkere jurk. Not so sexy.

Tip 5: Neem daarnaast ook alvast schoenen mee met de hakhoogte die je ongeveer denkt te gaan dragen op de dag zelf. Zo kun je gelijk zien hoe dat staat.

Tip 6: En last but not least: neem niet te veel mensen mee als je komt passen. We snappen dat de zoektocht naar een trouwjurk iets heel bijzonders is, wat je het liefst met al je vriendinnen, je (schoon)moeder, (schoon)zussen, nichtjes en tantes deelt. Maar hoe meer mensen, hoe meer meningen. De twijfel slaat veel vaker en sneller toe, als er veel mensen bij zijn waardoor het moeilijker wordt om je eigen gevoel te volgen. En zeg nou zelf, wie gaat die jurk nu eigenlijk dragen die dag?! Bovendien is toch ook veel leuker als het voor al die mensen ook een verrassing is waar je in verschijnt op jouw trouwdag?

Tot zover onze tips. En onthoud: schiet niet in de (keuze)stress. Geniet vooral! We hopen dat de zoektocht net zo leuk wordt als de dag zelf. Of nouja, bijna dan.

wild at heart
Wild At Heart Bridal Odylyne

Fotograaf: Lott’s Photography

Write a comment

CONTACT
Sint Annastraat 282
6525 HC Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA