Blog

Trouwen in Frankrijk – Klassiek met edge

Parijs! De stad van de liefde! Maar niet alleen dat, het is ook de stad van de Parisiennes, met hun feilloze gevoel voor stijl. En precies op die stijl en het gevoel van romantiek baseerde Inspire Styling, Lott’s Photography en ik ons idee voor deze shoot in Parijs. Daar in de kleine straatjes, onder de bloesembomen en op ons Franse balkon werd ons idee tot leven gebracht. Tijdloze bruiloft inspiratie met net dat beetje Franse edge, zoals alleen de Parijzenaren dat kunnen. Of nou ja, wij en jij dus ook na het zien van deze foto’s!

Anne van Midden van Inspire Styling creëerde in haar Franse appartement de prachtige tafelstyling met gebruik van neutrale tinten in combinatie met goud. En kunnen we het even hebben over dat boeket?! Zo dreamy! Ga jij dus binnenkort trouwen in Frankrijk (of in Nederland) en ben je nog op zoek naar inspiratie? Kijk dan snel verder en droom weg bij deze prachtige foto’s door Lott’s Photography.

De jurken die we hebben gebruikt in de shoot zijn de Delilah van Rime Arodaky, de Savannah van Anaïs Anette en de Lewis Crop Top, Lya Chiffon rok en Lula kanten top van Alexandra Grecco.

| Fotografie: Lott’s Photography | Styling en bloemen: Inspire Styling | Jurken en headpieces: Wild At Heart Bridal | Hair: Eugene Romein | Make-up: Jeske van Bridelook | Model: Regina Rossen | Sieraden: Bobini Roots | Stationery: Audrey Victoria | Gouden bestek: Te Leuk Trouwen |

wild at heart bridal
paris
rime arodaky
trouwen frankrijk
kanten trouwjurk
bohemian bruiloft
bruiloft frankrijk
bruiloft parijs
DSC_8321
magnolia
wild at heart bridal
DSC_7613
DSC_7781
DSC_9084
designer trouwjurk
bruiloft frankrijk
trouwring
DSC_9354
wild at heart bridal
kanten trouwjurk
bruidsboeket
bohemian trouwjurk
DSC_9434
DSC_8433

Write a comment

CONTACT
Sint Annastraat 282
6525 HC Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA