Verlovingsring
Blog

Put a ring on it!

Je verloven… voor sommige stellen gebeurt dit geheel onverwacht terwijl het voor anderen misschien een weloverwogen keuze is van beide. Een moment dat hoe dan ook altijd bijzonder is want het betekent dat jullie gaan trouwen! Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Maar wat toch ook wel leuk is, is een prachtig sieraad dat je voor altijd aan dit moment zal blijven herinneren. Dit kan van alles zijn, een ketting, armband, oorbellen of een ring. Dit laatste is toch wel het meest gebruikelijke en daarom heb ik een aantal hele mooie (misschien nog iets minder bekende) merken voor jullie op een rijtje gezet! Omdat de keus bij de juweliers hier in Nederland soms wat beperkt is, hierbij een aantal unieke stijlvolle verlovingsringen, waaronder stiekem mijn persoonlijke favorieten! Mocht je dus nog niet verloofd zijn, laat je vriend deze voorbeelden dan eens terloops zien ter inspiratie en wie weet heb jij binnenkort wel zo’n prachtige ring om je vinger!

Comments (1)

  • Hele leuke ringen. Ik heb een witgouden armband gekregen bij de verloving. Eerst vond ik het vreemd, maar nu ik eraan denk vind het niet vreemd meer. Ik zie het maar als een oversized ring woeii

    Beantwoorden

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA