Blog

Less Is More

Voor bruiden die houden van natuurlijke schoonheid, subtiele elementen en less is more, bij deze een dosis inspiratie om maar weer eens te bewijzen dat een bruiloft niet groots, over de top, kleurrijk of uitbundig hoeft te zijn. Wanneer je fan bent van deze stijl, kies dan een trouwlocatie die van zichzelf zo mooi is dat hij eigenlijk vrijwel niks extra’s nodig heeft (behalve dan natuurlijk jullie liefde!). Kleed het diner aan met subtiele elementen die passen bij jullie persoonlijke stijl. Dit kunnen planten zijn of bloemen maar kijk vooral wat bij jullie en bij de ruimte past. Een trouwboeket? Waarom niet gewoon een enkele bloem of een boeket met enkel groene planten? Understated glamour met een modern randje! Ook nog eens handig voor het budget toch? Zoek je nog iemand om jouw bruiloft te plannen? Kijk dan eens bij ‘WITH LOTTE‘ want deze stijl sluit exact aan bij haar motto.

Ben je op zoek naar een jurk die past bij dit type bruiloft? Tussen de inspiratie verstopt kon je al een aantal prachtige ‘Houghton‘ jurken spotten die perfect bij dit thema passen! En je raadt het al… Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Ik ben benieuwd.. houden jullie van minimalistisch en chic of gaan jullie toch liever voor uitbundig bohemian?

 

Comments (2)

  • Love the simple beauty you have in your design !

    Beantwoorden
  • Do you have a newsletter or catalog you could possibly send to me?

    Many thanks,
    Lauren

    Beantwoorden

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA