Blog

Coastal Chic Wedding Inspiration

Wat doe je als je de nieuwe jurken van Rue de Seine Bridal binnenkrijgt? Juist, je geeft er één mee aan een top fotograaf die gaat shooten in Frankrijk. In combinatie met onze zacht grijze ‘Savannah’ van Alexandra Grecco, de perfecte jurken voor een beach wedding shoot aan de Franse kust. Of je nu gaat voor de iets meer ‘sophisticated’ look van de Savannah of juist voor de sexy boho look van de Woodrose, beide zullen prachtig staan op het strand (of ergens anders natuurlijk)!

Het blijft ontzettend leuk om onze trouwjurken op zoveel verschillende plekken en op telkens andere manieren te zien. Zo zie je ook telkens weer dat de bruid en de setting voor het grootste deel bepalen hoe een jurk eruitziet. Je kan van elke jurk een ‘elegante vrouwelijke jurk’ of juist een ‘bohemian vintage jurk’ maken. Het hangt er maar net vanaf wie hem draagt, waar hij gedragen wordt en hoe hij wordt gestyled.

Droom nu maar lekker met ons mee bij deze heerlijke foto’s door Nienke van Denderen !

Enjoy!

Annika

boho bride
Trouwjurk lage rug
rue de seine bridal
bohemian trouwjurk
beach wedding dress
Bruidsboeket
rue-de-seine
wild-at-heart-bridal
Wild At Heart trouwjurk
Wedding details
alexandra-grecco-trouwjurk
alexandra-grecco
beach wedding dress
woodrose rue de seine
wild at heart bridal

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA