Blog

Highlights van 2016

Het einde van 2016 komt snel dichterbij en dat leek me een perfect moment om eens terug te blikken op de hightlights van het afgelopen jaar. Want wat een jaar is het geweest! Het jaar van onze opening, onze eerste verkochte jurk, het jaar waarin al een aantal van onze bruiden zijn getrouwd en ik heel veel van jullie heb mogen verwelkomen in de winkel! Ik ben ontzettend dankbaar voor hoe leuk ik met ‘Wild At Heart Bridal’ ben opgenomen in de trouwbranche en zo al heel veel leuke samenwerkingen aan ben kunnen gaan met andere leveranciers. Maar het meest dankbaar ben ik toch wel voor alle bruiden die de reis naar Nijmegen hebben gemaakt en hier hun droomjurk hebben gevonden. Jullie geluk maakt het allemaal meer dan driedubbel waard om te doen en ik kan niet wachten om jullie te zien stralen in jullie droomjurk!

Nou hier komen ze dan, mijn top 5 van meeste bijzondere momenten van het afgelopen jaar:

Coverfoto door: Lott’s Photography

5. De Lookbook shoot:

Het was geweldig om samen te werken met zo’n ontzettend goed team en zo mijn beeld van de ‘Wild At Heart’ bruid tot leven te zien komen voor de lens van Alice Mahran. We hadden twee geweldige modellen die in de ontzettende kou nog geen kik gaven en compleet aan het ‘shinen’ waren voor de lens!

Wild At Heart Bridal
Wild At Heart Bridal

4. De eerste maand

In de eerste maand merkte ik pas hoe veel bruiden er zaten te wachten op het type jurken dat ik aanbied. Het was een maand met volle weekenden en al veel verkochte jurken. Sommige van de bruiden zouden zelfs deze zomer nog trouwen. Exciting!

Fotograaf: Lott’s Photography

Wild At Heart Bridal

3. New York Bridal Fashion Week

Afgelopen oktober vond NYBFW plaats en ik had besloten dat als de eerste maanden goed zouden gaan ik hierheen zou gaan om de nieuwe collecties van 5 van mijn merken te bekijken. Het was een droom en magisch avontuur om dit mee te maken samen met Lotte (van With Lotte). Samen zijn we door heel NYC gelopen op zoek naar de mooiste jurken, werden we overal verwend met champagne en hapjes en nog wel het allerleukste, alle merken bleken compleet verliefd op de winkel en op onze Instagram. Het leek alsof Wild At Heart Bridal in NYC haast nog bekender was dan in Nederland. Een ware droom die uitkwam!

2. Eerste getrouwde bruiden

Wat is het een heerlijk gevoel om onze bruiden uiteindelijk te zien stralen in hun trouwjurk op hun trouwdag! Het gevoel dat ik krijg wanneer ik deze foto’s zie is bijna niet te beschrijven. Het voelt heel bijzonder om op deze manier een klein stukje bij te kunnen dragen aan iemand haar bruiloft! Dit is precies de reden waarom ik Wild At Heart Bridal ben gestart, voor deze momenten en dit gevoel. Om bruiden te helpen bij het vinden van de perfecte jurk! Niet iets conform traditie, maar iets dat voor de volle 100 procent bij ze past.

martijn-roos-steph-erik-8674
wild at heart bridal

1. De Opening
Op 1 juni opende Wild At Heart Bridal haar deuren in het centrum van Nijmegen. Iets dat in augustus 2015 alleen nog maar een idee en een droom was. Wat voelde het onwerkelijk om alles zo bij elkaar te zien komen. De trouwjurken, het pand, het interieur, maar ook alle ontzettend enthousiaste mensen uit de trouwbranche en mijn familie en vrienden. Het was een perfecte start van dit mooie avontuur!

Fotograaf: Marilyn Bartman Photography

Wild At Heart Bridal Store

Comments (3)

 • Leuk om te lezen Annika! Je bent echt super goed bezig, op naar nog zo’n mooi jaar ❤️

  Beantwoorden
 • Zo geweldig!
  Ik volg jullie al vanaf het begin en kan niet wachten tot ik zelf ooit ga trouwen.
  Keep up the good work, Love your stuf <3

  Beantwoorden
 • <3 <3 <3 !

  Beantwoorden

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA