laure de sagazan
Blog

Laure de Sagazan | New Designer

Zoals jullie vast niet is ontgaan als je ons volgt op Facebook en/of Instagram, krijgt Wild At Heart Bridal er een nieuwe designer bij! De prachtige jurken van Laure de Sagazan zullen vanaf eind september in de winkel hangen! Tijdens New York Bridal Week vorig jaar oktober zijn we voor het eerst langs geweest bij de showroom van Laure de Sagazan in New York die toen net opende. Het was liefde op het eerste gezicht! De prachtige authentieke stoffen die worden gebruikt en de relaxte romantische sfeer die zowel de jurken als de showroom uitstraalde zorgde ervoor dat we op slag verliefd waren! Dat seizoen voegde we een andere geweldige Franse designer, Rime Arodaky, aan onze collectie toe, maar de prachtige creaties van Laure de Sagazan bleven in ons hoofd zitten.

Een paar maanden later heb ik dus toch maar weer contact opgenomen en wat bleek, zij waren net zo enthousiast over Wild At Heart Bridal als wij over hen! En zo werd het besloten, deze trouwjurken moesten bij ons in de winkel komen te hangen! Ongeveer 3 weken geleden ben ik daarom samen met Marilyn Bartman naar Parijs vertrokken om de nieuwste collectie te bekijken en onze definitieve selectie jurken uit te zoeken! Hier onder zie je een aantal beelden (gefotografeerd door Marilyn Bartman) van de showroom/atelier en de nieuwe collectie presentatie!

laure de sagazan
trouwjurk lage rug
wild at heart bridal
bohemian trouwjurk
laure de sagazan
Annika_Marilyn_FB-30
Annika_Marilyn_FB-34
laure de sagazan
Laure de Sagazan

We zijn geweldig ontvangen in het prachtige atelier/showroom in Parijs en het bleek moeilijk kiezen uit al deze mooie jurken! Uiteindelijk hebben we een mix van tops met rokken en jurken gekozen waarvan ik hoop dat jullie favorieten er ook bij zitten! Er zullen zowel jurken uit de ’18 collectie in de winkel komen te hangen als jurken uit eerdere collecties waar wij zelf stiekem ook al jaren verliefd op zijn!

Laure laat zich o.a. inspireren door Godard en Gainsbourg. Haar jurken hebben een tijdloze allure die wordt gecreëerd door het gebruik van authentiek frans kant en soepele zijde stoffen. Puur, Chic en vrouwelijk. Alle jurken worden met de hand gemaakt in het atelier in Parijs. Hier onder zie je een aantal van de looks van Laure de Sagazan die vanaf september in de winkel verkrijgbaar zijn!

bohemian trouwjurk
wild at heart bridal
trouwjurk lage rug
Bohemian bruid
wild at heart bridal
bohemian bruid
bohemian trouwjurk
trouwjurk lage rug
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
bohemian bruidsjurk

Comments (2)

 • Hi! Zijn de jurken van Laura de Sagazan nog beschikbaar bij jullie en welke prijs range vallen haar jurken?
  Mvg Aukje Brandsma

  Beantwoorden
  • Hi Aukje,
   We hebben de jurken van Laure de Sagazan nog steeds in onze collectie. Op de designer pagina kan je precies zien welke door op het merk te klikken. Hier staat ook de prijsklasse aangegeven. Groetjes, Annika

   Beantwoorden

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA