wild at heart bridal
Real bride

Dominique + Robin: Elopement in IJsland

Naam: Dominique Homan

Jurk + Designer: Lola van Daughters of Simone.

Trouwdatum: 11-08-2017

Trouwlocatie: Búðir, IJsland

Welke andere trouwleveranciers hebben er meegewerkt aan jullie bruiloft?

Brandon Scott Photo Co.
Lott’s Photography
Judith Slagter Florals
Naturae Design
Nele Braet Jewelry

wild at heart bridal
Iceland wedding
iceland

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?

Klassiek, creatief en romantisch.

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?

Ik ben altijd al een enorme fan van kant geweest en was dan ook opslag verliefd toen ik de jurken van Daughters of Simone ontdekte. Ook heb ik altijd gezegd dat ik zou willen trouwen in een jurk met lange mouwen. In de winkel heb ik toch nog heel eventjes getwijfeld tussen twee jurken: de Lola jurk en andere jurk met korte mouwen. Toen Annika mij vertelde dat de Lola jurk heel goed zou matchen bij het IJslandse landschap, had ik mijn keuze gemaakt. Deze jurk paste helemaal bij mij en onze trouwlocatie!

Wat vond je het leukste aan je ervaring bij Wild At Heart?

Bij binnenkomst merk je gelijk dat Annika’s boetiek stijlvol, warm en sfeervol is. Je voelt je gelijk op je gemak, wat zeker bijdraagt aan een fijne ervaring. Annika is oprecht geïnteresseerd in jou en jullie bruiloft en aan de hand daarvan weet ze je ontzettend goed te adviseren. Samen hebben we mijn droomjurk gevonden en dat was natuurlijk het allerleukste.

wild at heart bridal
elopement
Robin-and-Dominique-0230

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?

De hele dag was natuurlijk heel speciaal voor ons, maar het hoogtepunt was toch wel de ceremonie waarbij we de persoonlijke geloften naar elkaar uitspraken. Dat was een heel bijzonder en emotioneel moment!

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?

Probeer zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en trouw op de manier zoals jullie dat graag willen. Voor ons was dit een ‘elopement’ in IJsland omdat we dan echt samen zouden zijn en vanwege de prachtige locatie.

 

Robin-and-Dominique-0068
daughters of simone
wild at heart bridal
homan photography
iceland elopement

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA