Real bride

Milou + Nils: trouwen in Zuid-Frankrijk

Naam: Milou de Wilde

Jurk + Designer: Lya tulle skirt & Ava top – Alexandra Grecco

Trouwdatum: 01-09-2018

Trouwlocatie: Côté Verger, Zuid-Frankrijk

Welke andere trouwleveranciers hebben er meegewerkt aan jullie bruiloft?
Fotograaf: Homan Photography
Videograaf: Pixelmade
Bloemen: Judith Slagter Florals
Pak: L’atelier Amsterdam

En verder: friends and family! We hebben heel veel te danken aan de mensen om ons heen. Een goede vriendin maakte de uitnodigingen en het programma voor het weekend zelf, een andere vriendinnetje deed mijn haar en make-up en mijn moeder heeft heel veel gedaan aan de styling. Door veel zelf te doen creëer je een sfeer die goed bij je past.

Milou + Nils
Milou + Nils
Bruiloft-Milou-Nils-599_websize

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?
Stoer, tijdloos & Frans.

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?
Mijn outfit was alles wat ik zocht. Romantisch – vanwege het tulle in de rok – maar toch ook modern en stoer vanwege de kleur en de eenvoudige lijnen van de top. En die sluier! Ik vind sluiers echt te gek (wanneer kun je er verder nou eentje dragen) en het maakte mijn outfit echt helemaal af.

Wat vond je het leukste aan je ervaring bij Wild At Heart?
Het is zo leuk om al die mooie jurken te passen en samen met Annika steeds dichter bij je uiteindelijke keuze te komen. Annika maakt er echt een hele bijzondere ervaring van. Ongedwongen en relaxed en tegelijkertijd iets om nooit te vergeten.

Milou + Nils
Milou + Nils
Milou + Nils
Milou + Nils

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?
Het moment dat ik aan kwam lopen met mijn vader en Nils daar zag staan. Dat was zo magisch. We moesten best een stukje lopen van het Franse landhuis naar de boomgaard waar de ceremonie was. Het moment dat ik achter een rij bomen vandaan kwam met mijn vader en Nils zag staan, zal ik nooit vergeten. Dat er twee fotografen en een videograaf om ons heen liepen heb ik niet eens gezien.

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?
Volg je eigen hart en probeer niet te veel rekening te houden met wensen en verwachtingen van anderen. Maak er echt jullie feest van <3.

Wil je nog iets delen over jullie trouwdag?
Wij kozen voor een weekend Frankrijk met een kleine groep gasten, ongeveer 40. Dat maakte het voor ons zo bijzonder. Niet eindeloos handjes schudden na de ceremonie en het gevoel hebben dat je lang niet iedereen hebt gesproken. Omdat we wat langer de tijd hadden en de groep niet te groot hadden gemaakt, ontstond er echt iets moois. Gasten leerden elkaar ook goed kennen of raakten zelfs bevriend. Op ons 1-jarig jubileum gaan we terug met een deel van de gasten, omdat we stiekem allemaal een beetje heimwee hebben naar dat weekend.

Milou + Nils
Milou + Nils
Milou + Nils

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA