Real bride

Belinda + Patrice: vintage-chic wedding

Naam: Belinda Meijers

Jurk + Designer: Bukowski – Laure de Sagazan

Trouwdatum: 07-07-2018

Trouwlocatie:
Landgoed Ravesteyn in Heenvliet. Fijn en bijzonder was dat we de gehele dag en alle momenten op verschillende delen van het landgoed hebben kunnen doorbrengen. De ceremonie in het naastgelegen “Ambachtsherenhuis”, het taartmoment buiten in het gras en de fotoshoot bij de ruïne. Op het grasveld stond een wit springkussen voor de kinderen en stretchtenten versierd met lichtjes en lampionnen waar we onder konden eten en ‘s avonds gedanst hebben. Ook hebben we de dag mooi op dezelfde locatie kunnen afsluiten, want onze huwelijksnacht was in het “Koetshuis” dat bij het landgoed hoort. Helemaal perfect!

Welke andere trouwleveranciers hebben er meegewerkt aan jullie bruiloft?
Fotograaf: For Love We Live
Make-up: Lisette Moreira
Ringen: Lillian Hessel
Taart: Sprinkles Bakerys
Styling: DIY Weddings en partyverhuur &  Brisked
Pak: Misura Sartoria

Patrice&Belinda(256of559)
Patrice&Belinda(413of559)

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?
Vintage, summer chic, Frans

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?
Ik had 2 jurken in mijn hoofd die ik heel graag wilde passen en had toen al het idee dat 1 van die jurken wel mijn droomjurk was. De jurk van Laure de Sagazan was perfect omdat hij sexy, elegant en chic was, een lage open rug had, mooi van kant was en ook nog eens uit Frankrijk kwam, Parijs om precies te zijn. Het land waar ik ten huwelijk ben gevraagd en wat altijd een mooi plekje heeft gehad in mijn hart.

Wat vond je het leukste aan je ervaring bij Wild At Heart?
Het leukste aan Wild at Heart vond ik de mooie winkel, alsof ik me in Parijs waande. Mooi pand, mooie jurken, de inrichting die precies bij me past en de rustige uitstraling van zowel de winkel als ook Milou en Annika die mij hielpen bij mijn jurk.

Patrice&Belinda(111of559)
Patrice&Belinda(016of559)
Patrice&Belinda(076of559)

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?
Naast het “ja woord” was onze openingsdans helemaal precies zoals we wilden. We hadden van tevoren een flashmob ingestudeerd met familie en vrienden en dat was op zich al genieten met elkaar. En op onze huwelijksdag was het zo leuk om tijdens de flashmob op te komen en dat alle avondgasten ons voor het eerst zagen. Iedereen was verrast.

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?
Mijn advies is om vroeg te beginnen met plannen en de tijd te nemen voor alles. En houd het vooral bij jezelf, wat je leuk en belangrijk vindt moet je gewoon doen want het is jouw dag! En vergeet ook niet te genieten van de voorbereiding!

Wil je nog iets delen over jullie trouwdag?
Het was een heerlijke, luchtige en ontspannen dag. Onze kinderen waren chique gekleed in hun pakjes, maar het blijven toch jongens die spelen en vies worden. En zo staan ze natuurlijk ook op de foto, maar dat is ook precies hoe ze zijn. Tijdens de ceremonie kregen de kinderen een autotootje van de ambtenaar en lagen ermee op de grond te spelen. Dit kon ook gewoon allemaal en maakte het ook wel weer leuk, want het voornaamste was dat iedereen het op zijn manier naar zijn zin had en dat we met elkaar de liefde hebben gevierd.

Patrice&Belinda(472of559)
Patrice&Belinda(195of559)
Patrice&Belinda(460of559)

Write a comment

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA