wild at heart bridal
Blog

The New Wild At Heart Bridal

Op 9 september 2019 was het dan zo ver… de nieuwe locatie van onze boetiek ging open! In de eerste week van september zijn we van onze gezellig boetiek in het stadscentrum, verhuisd naar een maatje groter. Een prachtig wit oud pand aan één van de singels in Nijmegen, vol authentieke details. Na weken lang klussen, regelen, plannen, etc. was het dan eindelijk tijd om de nieuwe boetiek aan onze vrienden en familie en natuurlijk al onze leuke kennissen uit de trouwbranche te laten zien! Een feestelijke middag vol gezelligheid, cocktails, wedding talk, jurken bewonderen en persoonlijke speeches. Het was een dag om nooit te vergeten.

In de nieuwe boetiek hebben we 2 ruime paskamers en een showroom. Dit betekent dat als je een afspraak hebt bij ons, je één van de 2 pasruimtes helemaal voor jezelf en jouw vrienden en familie hebt. Een hele gezellige en persoonlijke ervaring dus! In de showroom hangt onze collectie jurken van inmiddels 14 verschillende internationale designers en liggen onze trouw en verlovingsringen, lingerie, hoeden, headpieces en andere accessoires. Je kan jouw gehele look dus helemaal bij elkaar zoeken hier, om vervolgend in de paskamer te gaan passen. Benieuwd hoe alles er uit ziet? Kijk dan snel verder!

| Fotograaf: Jeroen Noordzij Photography | Event Styling: Something Borrowed Something New | Taart: Zoet Nijmegen | Bloemen: Edenique Floral Design |

wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
maison sabben
wild at heart bridal
wild at heart bridal

De afgelopen 3 jaar zaten alle pas afspraken op een gegeven moment zo snel vol, dat we niet de flexibiliteit konden bieden die we graag zouden willen. Het leek ons daarom perfect om voordat de ‘pas drukte’ begon te verhuizen naar een nieuwe en grotere ruimte, zodat we meer bruiden zouden kunnen helpen vanaf dit seizoen. Met onze steeds uitbreidende collectie voelde dit als de enige logische stap en we zijn zo blij dat we hiervoor gekozen hebben! De nieuwe boetiek is nog steeds gezellig en warm maar voelt ook als een hele serene en rustige ruimte waardoor er nog meer aandacht is voor de bruiden en de jurken. En let’s face it… dat is uiteindelijk het belangrijkste toch? Ben je net zo verliefd als wij op onze nieuwe boetiek en de collectie jurken? Boek dan snel je afspraak!

wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
maison sabben
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
lotte groosman
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
edenique floral design
wild at heart bridal
wild at heart bridal
wild at heart bridal
Schermafbeelding 2019-09-24 om 14.05.48

Comments (2)

  • Wat een geweldige winkel..again. Hard gewerkt voor een magisch eindresultaat. Iets om trots op te zijn.

    Beantwoorden
  • Wat ontzettend prachtig, ….álles!! ♡
    gefeliciteerd met deze schitterende stap.

    Beantwoorden

Write a comment

CONTACT
Sint Annastraat 282
6525 HC Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA