Trunk Shows

Naast onze vaste collectie organiseren we ook regelmatig exclusieve designer Trunk Shows. Daar vind je naast jurken van onze vaste designers, ook jurken van andere designers waar we gek op zijn. Tijdens deze evenementen is een veel groter deel van de collecties van dit merk aanwezig. Zowel van de oudere, de huidige, als de nieuwste collectie. Hieronder zie je welke Trunk Shows we binnenkort hebben bij Wild At Heart Bridal. Denk er aan: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens deze evenementen. Dus als je helemaal verliefd bent op een merk, zorg dan dat je op tijd een plek reserveert.

Reserveren doe je vanaf nu door te mailen naar info@wildatheartbridal.com

Designer Day // Rime Arodaky // 14-15 Maart

Deze 2 dagen is Rime Arodaky herself aanwezig in de boetiek om jou te helpen bij het vinden van de perfecte ‘Rime Arodaky’ jurk. Is dit jouw favoriete merk? Wie kan je dan beter helpen dan de designer van het merk bij het vinden van dé jurk? Mail ons dan om een één op één afspraak met Rime te boeken.

Trunkshow // Margaux Tardits // 14 - 15 September

Dit prachtige merk uit Parijs staat bekend om haar zachte vloeiende rokken in combinatie met unieke embroiderie. En wie kan je nu beter helpen bij het vinden van dé jurk dan de ontwerper herself? Bovendien hebben we deze 2 dagen de volledige collecties in de winkel! Ben je gek op dit merk? Mail ons dan voor een één op één afspraak met de Margaux zelf!

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA