For the bride who will always be Wild At Heart.

Onze Wild At Heart ‘real brides’ hebben allemaal een unieke kijk op hun bruiloft. Of ze nu trouwen in Italië, buiten in een weiland, in een chic hotel of in de kerk. Ze doen het altijd op hun eigen manier. En daar hoort natuurlijk een ‘one of a kind’ trouwjurk bij die helemaal aansluit bij de eigen stijl van de bruid. Graag laten we je zien hoe onze bruiden dit hebben aangepakt en waarom ze zo verliefd zijn geworden op hun trouwjurk! Kijk mee en laat je inspireren door de prachtige verhalen van onze bruiden.

0Y0A0802 - The Car

Anneke + Olivier

Onze bruiloft besloeg het hele weekend, in Schotland. Het geheel was een groot hoogtepunt. Mag ik please nog een keer? Het cliché klopte echt; mooiste dag (in mijn geval weekend) van mijn leven!

Milou + Nils

Milou + Nils

Het moment dat ik achter een rij bomen vandaan kwam met mijn vader en Nils zag staan, zal ik nooit vergeten. Dat er fotografen en een videograaf om ons heen liepen heb ik niet eens gezien. Het was magisch.

Patrice&Belinda(460of559)

Belinda + Patrice

Het fijnste aan onze bruiloft was dat alles kon. Het was heerlijk ontspannen en ongedwongen. Iedereen had het op zijn manier naar zijn zin. We hebben met elkaar de liefde gevierd.

wild at heart bridal

Dominique + Robin

De hele dag was natuurlijk heel speciaal voor ons, maar het hoogtepunt was toch wel de ceremonie waarbij we de persoonlijke geloften naar elkaar uitspraken. Dat was een heel bijzonder en emotioneel moment!

wild at heart bridal

Carly + Chris

Hoe cliche ook dit mag klinken maar onze trouwdag is voor mij de meest bijzonder dag uit ons leven. Zo speciaal om een dag als deze mee te mogen maken met alle mensen om je heen waarvan je houdt.

wild at heart bridal

Marion + Hans

De hele kerkdienst was voor ons beiden heel bijzonder, van het binnenlopen in de kerk tot de zegening! Alle blije en ook een beetje gespannen gezichten die blij zijn voor jou vond ik een bijzonder moment!

wild at heart bridal

Lena + Jens

We had the luck that a lot of our friends are creative people like we are. We spent a lot of time sewing pillows for the ceremony, designing the invitations, creating flower bunches, building up a Kids Tipi. In the end we have a lot of great memories of the last months and “not only” of the wedding day.

slip dress

Sammie + Axel

Trouwen in een Riad in Marrakesh was absoluut een droom. De ceremonie was precies tijdens zonsondergang waarna we het diner boven op het dak van El Fenn hadden met al onze vrienden en familie aan een lange tafel. Dit was absoluut één van mijn favoriete momenten van de dag! Het was magisch.

bohemian trouwjurk

Steffi + Jan

Toen tijdens de ceremonie het bandje Big Hard Sun van Eddie Vedder speelde brak  de zon door de wolken. Het was zo’n cliché moment dat iedereen moest lachen, alsof de zon gewacht had op zijn dramatische entree. Dat was de mooiste vertolking van Big Hard Sun die we ooit gehoord hebben.

bohemian trouwjurk

Katha + Gary

I saw the Alexandra Grecco dress on Instagram before and I absolutely loved the simplicity mixed with the romance of the beautiful lace blouse!! The option to change the outfit slightly after the dinner was another element which I really liked. It was simply perfect for our garden wedding.

wild at heart bridal

Manon + Joris

We wanted the day to be personal, intimate and most of all we wanted it to be ‘us’. I would describe the theme of our wedding as elegant and classic with a modern minimalist way. We used a lot of white and a touch of black. Pinterest still is a great source for inspiration.

Wild at heart bridal

Marjolein + Freek

Mijn stijl is,  comfortable chic with a twist of rock and roll. Voor het passen was ik al als een blok gevallen voor deze jurk. De gehele stijl van Rime Arodaky spreekt mij ontzettend aan, maar deze jurk vind ik de perfecte combinatie van sexy en chic!

wild at heart bridal

Tjerkje & Edzard

Een ander hoogtepunt was het festival. Dit hadden onze getuigen en ceremoniemeesters als verrassing voor ons uit de grond gestampt en het was echt een dikke hit. Er waren speciale toegangsbandjes met onze namen erop. Er was een silent disco, hoola hoopen, photo booth, relax hut en ouderwetse spelletjes!

rue de seine

Charlotte + Thijs

Ik ben zangeres in een metal band en sommige gasten verwachtten dat ik in iets zwarts of heel extreems naar het altaar zou lopen. Ik heb hen juist verrast door in wit te trouwen, maar ik was wel vanaf het begin op zoek naar een jurk die edgy en dramatisch genoeg was om echt bij me te passen. De ‘Fox’ van Rue de Seine had het allemaal!

wild at heart bridal

Sarah + Jesse

As we neared, and turned to walk down the aisle, Jesse and I made eye contact and he instantly burst into tears, looking up to the clouds and laughing as tears began to stream down his face. It was the sweetest moment – it was clear how present and focused he was, and how honest and very real his emotions were.

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA