laure de sagazan

Laure de Sagazan | New Designer

Zoals jullie vast niet is ontgaan als je ons volgt op Facebook en/of Instagram, krijgt Wild At Heart Bridal er een nieuwe designer bij! De prachtige jurken van Laure de Sagazan zullen vanaf eind september in de winkel hangen! Tijdens New York Bridal Week vorig jaar oktober zijn we voor het eerst langs geweest bij de showroom van Laure de Sagazan in New York die toen net opende.

slip dress

Trend Alert – De slip dress is hot!

Welke jurk is zo bijzonder, tijdloos en vrouwelijk dat we er een aparte blog over schrijven? Juist, de slip-dress! Een jurk waar eigenijk geen enkele vrouw zonder kan en de perfecte optie voor op je trouwdag als je op zoek bent naar iets dat sexy en chic is! Door de jaren heen zie je dit type trouwjurk steeds weer opduiken en wij zijn fan! Ons merk ‘A La Robe’ is gespecialiseerd in dit type jurken en maakt de mooiste slip dresses met lage rug die als een tweede huid, soepel om je l

Trouwen in Frankrijk – Klassiek met edge

Parijs! De stad van de liefde! Maar niet alleen dat, het is ook de stad van de Parisiennes, met hun feilloze gevoel voor stijl. En precies op die stijl en het gevoel van romantiek baseerde Inspire Styling, Lott’s Photography en ik ons idee voor deze shoot in Parijs. Daar in de kleine straatjes, onder de bloesembomen en op ons Franse balkon werd ons idee tot leven gebracht. Tijdloze bruiloft inspiratie met net dat beetje Franse edge, zoals alleen de Parijzenaren dat kunnen.

rue de seine bridal

Winter Bruiloft Inspiratie

Christmas is coming! Mijn favoriete tijd van het jaar is alweer bijna aan de beurt. Een seizoen vol  kaarsen, lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie en natuurlijk de feestdagen! Toch merk ik dat veel bruiden kiezen voor een zomerbruiloft en sinds een paar weken vraag ik me af, waarom? Al die zorgen om of het mooi weer zal worden of niet, wat een gestress. Begrijp me niet verkeerd, ik vindt zomerbruiloften prachtig! Maar geloof me, een winterbruiloft kan ook geweldig zijn.

Coastal Chic Wedding Inspiration

Wat doe je als je de nieuwe jurken van Rue de Seine Bridal binnenkrijgt? Juist, je geeft er één mee aan een top fotograaf die gaat shooten in Frankrijk. In combinatie met onze zacht grijze ‘Savannah’ van Alexandra Grecco, de perfecte jurken voor een beach wedding shoot aan de Franse kust.

What ‘modern day wedding dreams’ are made off

Hier hou ik nou van! Afgelopen maandag besloten we met een aantal geweldige (en ontzettend leuke) professionals uit de trouwbranche bij elkaar te komen en magie te maken! Het idee was om verschillende looks neer te zetten voor de moderne bruid waarbij het kapsel telkens werd gematcht met de jurken! Ik zal je even voorstellen aan ons team:
Dianne van Bridelook maakt werkelijk de meest prachtige kapsels, of je het nu losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos vol los vall