Wild At Heart Bridal Luna Bea sluier
Blog

De zoektocht naar the perfect wedding dress: tips & trics

We ziet het allemaal voorbijkomen bij Wild at Heart. Bruiden die heel goed weten wat ze zoeken en ook precies met dat naar huis gaan. Of bruiden die juist geen idee hebben. Van bruiden die met tien dames sterk binnenkomen tot een klein gezelschap van één of twee vriendinnen. Bruiden die trouwen in een zonnig Zuid-Europees land, of juist voor een winterbruiloft gaan. Bruiden die het meteen weten als ze hun droomjurk aandoen of juist ein-de-loos twijfelen.

laure de sagazan
Blog

Laure de Sagazan | New Designer

Zoals jullie vast niet is ontgaan als je ons volgt op Facebook en/of Instagram, krijgt Wild At Heart Bridal er een nieuwe designer bij! De prachtige jurken van Laure de Sagazan zullen vanaf eind september in de winkel hangen! Tijdens New York Bridal Week vorig jaar oktober zijn we voor het eerst langs geweest bij de showroom van Laure de Sagazan in New York die toen net opende.

slip dress
Blog

Trend Alert – De slip dress is hot!

Welke jurk is zo bijzonder, tijdloos en vrouwelijk dat we er een aparte blog over schrijven? Juist, de slip-dress! Een jurk waar eigenijk geen enkele vrouw zonder kan en de perfecte optie voor op je trouwdag als je op zoek bent naar iets dat sexy en chic is! Door de jaren heen zie je dit type trouwjurk steeds weer opduiken en wij zijn fan! Ons merk ‘A La Robe’ is gespecialiseerd in dit type jurken en maakt de mooiste slip dresses met lage rug die als een tweede huid, soepel om je l

Blog

Trouwen in Frankrijk – Klassiek met edge

Parijs! De stad van de liefde! Maar niet alleen dat, het is ook de stad van de Parisiennes, met hun feilloze gevoel voor stijl. En precies op die stijl en het gevoel van romantiek baseerde Inspire Styling, Lott’s Photography en ik ons idee voor deze shoot in Parijs. Daar in de kleine straatjes, onder de bloesembomen en op ons Franse balkon werd ons idee tot leven gebracht. Tijdloze bruiloft inspiratie met net dat beetje Franse edge, zoals alleen de Parijzenaren dat kunnen.

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA