27 September 2020

De intieme tuin bruiloft van Karlijn & Ruud

REAL BRIDES

Name: Karlijn Hazen

Dress + Designer: Palmer van Rime Arodaky

Wedding date:
7 augustus 2020

Wedding location:

In Zeeland, rondom het huis van familie. Een prachtige weide, waar we zowel de ceremonie als de borrel plaatsvond. Schapen liepen er rond en er was voldoende natuurlijke schaduw door alle bomen. De aankleding hebben we zelf met de hulp van familie gedaan. Doordat de plek al mooi van zichzelf is, hebben we de aankleding zo eenvoudig mogelijk gehouden. Met een grote lap stof in de boom gedrapeerd en wat houten klapstoeltjes, was de plaats waar de ceremonie plaatsvond, sprookjesachtig te noemen. Deze plek had niet meer nodig. De intieme buiten bruiloft

Welke andere trouwleveranciers hebben er meegewerkt aan jullie buiten bruiloft?
Fotografie: Studioquay
Trouwpak Ruud: Michael & Giso
Ringen: Nadine Kieft Jewelry
Bloemen: V&V Bloemen en Wonen
Bruidstaart: Banketbakkerij Stapelkamp
Catering: De Keuken van Denise

How would you describe your style in 3 words?
Eenvoudig, vrouwelijk en romantisch.

What was the highlight of your wedding?
Als start van onze ceremonie speelde Ruud Canon in D van Pachelbel op de piano. Een lied dat erg veel voor ons betekent. Dat was ook het moment dat we elkaar voor het eerst zagen. Hij raakte van zijn stuk en kon het stuk niet afspelen. Hoewel hij zelf hier enorm van baalde, was dat moment was zo mooi en puur.

What made your dream dress perfect for you?
Ik zocht een aansluitende, elegante jurk met een lage rug en ik vond het allemaal in de jurk van Rime Arodaky! De achterkant van de jurk is werkelijk beeldschoon. Maar ook de stof en het kant is van hoogwaardige kwaliteit. Het is de mooiste jurk die ik ooit heb mogen dragen.

What did you like most about your experience at Wild At Heart?
De bridal boutique is prachtig en je wordt op een persoonlijke en warme manier geholpen. Ze nemen de tijd voor je bij Wild At Heart en er wordt ook goed gekeken naar wat bij jouw persoonlijke stijl en lichaam past. En de jurken zijn zó mooi!

What advice would you give to brides-to-be?
Mijn schoonzus zei eens heel treffend: “Trouwen is geen toneelstuk.” En dat is ook zo! Doe inspiratie op voor je bruiloft, maar zorg dat je er niet in doorschiet. Vergelijk jouw toekomstige bruiloft ook niet te veel met die van anderen. Het hoeft niet perfect.

Would you like to share something else about your wedding day?
Op onze trouwdag hebben we enkel de mensen uitgenodigd die dichtbij ons staan. Doordat de groep niet te groot was, hoefde onze trouwdag nauwelijks in banen geleid te worden en hing er een relaxte sfeer. We konden het allemaal op ons af laten komen en genieten.

Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
Karlijn en Ruud
EN