10 January 2020

Trend Alert: Minimal is back!

BLOG


The slip dress
Minimal is the way to go! We merken al een tijdje dat steeds meer bruiden durven te kiezen voor een jurk zonder kant en bewerkingen, gewoon omdat dit heel goed past bij wie ze zijn en wat ze uit willen stralen! Het perfecte voorbeeld van zo’n jurk? Juist, de slip-dress! Een jurk waar eigenijk geen enkele vrouw zonder kan en de perfecte optie voor op je trouwdag als je op zoek bent naar iets dat sexy en chic is! Door de jaren heen zie je dit type trouwjurk steeds weer opduiken en wij zijn fan! Ons merk ‘A la Robe’ is gespecialiseerd in dit type jurken en maakt de mooiste slip dresses met lage rug die als een tweede huid, soepel om je lichaam vallen!

Waar zien we het nog meer?
Maar ook bij veel andere merken zien we deze trend terugkomen. Zo heeft Alexandra Grecco prachtige minimalistische creaties, zoals de Stone en Nico met een hoge halter-neck en sexy open rug. Ook in de nieuwe Rime Arodaky collectie zagen we deze trend duidelijk terugkomen met de minimalistische Enola en Queen! En onze nieuwe merken Prea James en Luna Bea zijn ook beide gespecialiseerd in minimalistische zijde jurken. Of je nu gaat voor de romantische creaties van Luna Bea of de ‘cool yet timeless’ jurken van Prea James. Met minimal kan je nooit verkeerd kiezen! En extra leuk… doordat de jurk minimalistisch is hou je alle opties open voor accessoires zoals statement oorbellen, fantastische schoenen of sluiers parel of bloem details!

Why we love it?
Nog niet overtuigd? Al kan ik me dit haast niet voorstellen, dan heb ik hier nog een aantal redenen om voor de minimalistische jurk te kiezen:
- Het zit heerlijk
- Het is dé manier om je lichaam te showen
- Less is more
- De focus ligt op jou in de jurk en niet alleen op de jurk
- Accessorize! Denk aan, leren jas, killer heels, beach hair, bewerkte sluier, statement oorbellen etc.
- Tijdloos


Luna Bea La Lune
a la robe
a la robe
Alexandra Grecco Nico
Prea James Arlia
Rime Arodaky Enola
Prea James Cara
Minimal wedding dress
Rime Arodaky
Alexandra Grecco Nico
EN