Third Wisdom - Sandra Mansour

Unieke Designer Trouwjurken

Voor de moderne bruid

Wild At Heart Bridal is dé unieke trouwboetiek voor de moderne bruid.

Wij zijn er voor alle bijzondere vrouwen, met een sterke persoonlijkheid die zich niet willen conformeren aan tradities. Wat hen verbindt, is dat ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan. En dat is terug te zien in alles wat ze doen.

Voor hen zijn wij Wild At Heart Bridal gestart: om trouwjurken aan te bieden die net zo uniek zijn als de vrouwen die ze dragen. Met merken van over de hele wereld zoals Cortana, Laure de Sagazan, Prea James en Alexandra Grecco bieden we verschillende stijlen aan.

Houd je van minimalistisch met een moderne twist? Dan is Bon Bridé zeker iets voor jou. Ben je een echte ‘boho babe’ kijk dan eens bij Rue de Seine.

We kiezen onze collectie met zorg uit en die varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot cool en minimalistisch. Zo vind je altijd een trouwjurk die echt bij jouw stijl past.

We verwelkomen je graag in ons prachtig karakteristieke pand in Nijmegen, waar we in een één op één setting op zoek gaan naar dé jurk voor jou.

WILD AT HEART

Lookbook

PLAY FILM

...

Caroline Takvorian

Benieuwd naar onze collectie?

Maak een afspraak!

In onze online agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk jouw één op één pas afspraak in!

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst onze FAQ of email naar info@wildatheartbridal.com

Maak een afspraak
NL