rime armdaky romy

Unieke Designer Trouwjurken

Voor de moderne bruid

Wild At Heart Bridal is een unieke trouwboetiek voor de moderne bruid. Wild At Heart Bridal is er voor alle vrouwen met een unieke eigen stijl die zich niet willen conformeren aan tradities. Wat hen verbindt, is dat ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Dat is terug te zien in alles wat ze doen. Voor hen zijn wij Wild At Heart Bridal gestart: om trouwjurken aan te bieden die net zo uniek zijn als de vrouwen die ze dragen. Ben je een ‘tomboy’ en houd je van minimalistisch met een bijzondere twist? Dan is Rime Arodaky zeker iets voor jou. Ben je een echte ‘boho babe’ kijk dan eens bij Rue de Seine.

Speciaal voor onze bruiden kiezen we een selectie van jurken van de meest gewilde ‘bruidsmodehuizen’ ter wereld. We kiezen nooit voor main stream designers maar zoeken juist de ‘niche’ merken met een unieke eigen stijl die hun jurken op een eerlijke en kleinschalige manier maken. We hebben een collectie van 16 verschillende designers van over de hele wereld die we vrijwel allemaal exclusief verkopen in Nederland. Dit zorgt er voor dat wanneer jij je jurk bij ons vindt, je jurk net zo uniek is als jij bent!

WILD AT HEART

Lookbook

PLAY FILM

...

Caroline Takvorian

Benieuwd naar onze collectie?

Maak een afspraak!

In onze online agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk jouw één op één pas afspraak in!

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst onze FAQ of email naar info@wildatheartbridal.com

Maak een afspraak
NL