3 november 2022

Designer Day – Bon Bridé

BLOG

Het laatste weekend van november, 26 en 27 november, hebben wij Designer Day van Bon Bridé in onze boutique. Een weekend waar wij persoonlijk altijd erg naar uitkijken. Want hoe bijzonder is het dat dé designer van jouw trouwjurk zelf aanwezig is om jou als bruid advies te geven over haar unieke jurken… A once in a liftetime experience!

Designer Pippa
Bon Bridé is een Brits bruidsmerk dat bekend staat om haar duurzame, minimalistische en edgy trouwjurken. Met haar ontwerpen heeft Pippa - de oprichtster en designer van Bon Bridé - iets unieks gecreëerd dat nog niet eerder in de bruidswereld is gezien. Alle jurken worden met de hand gemaakt in Londen met de grootste aandacht voor detail. Pippa zegt zelf : "Ik wil alternatieve opties bieden en ervoor zorgen dat elke collectie evolueert met een nieuwe generatie moderne vrouwen. De collectie is niet typisch 'tijdloos' en bestaat ook niet uit 'klassieke' stukken. Het is juist van het moment en het viert de moderne vrouwen, de bruid van nu."

Unieke aanpassingen en extra grote collectie
Naast onze huidige collectie neemt Pippa extra jurken mee uit Londen tijdens onze Designer Day. Hierdoor heb je de unieke kans om een nog breder scala aan jurken van Bon Bridé te passen. En heb je zelf nog specifieke wensen wat betreft aanpassingen, denk aan een extra split of andere stof, dan weet Pippa als geen ander wat allemaal mogelijk is om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk voor 100% overeenkomt met jouw stijl en wensen!

Maak nu een afspraak
Nieuwsgierig en voel jij je aangetrokken tot de stijl van Bon Bridé? Plan dan nu snel jouw afspraak voor dit unieke moment. Niet alleen krijg je advies van een van onze stylistes, ook is Pippa zelf bij jouw afspraak aanwezig en helpt jou bij het compleet maken van de Bon Bridé bridal look.

Stuur ons een mail
Om een afspraak te maken voor de Designer Day, mag je ons een mail sturen naar info@wildatheartbridal.nl. Wij plannen dan jouw afspraak in!

We verheugen ons enorm op dit weekend en hopen je daar te zien!

Liefs,
Wild At Heart

NL