17 november 2022

Trunk Show – Katherine Tash

BLOG

De eerste twee weken van december staan bij ons in het teken van de trunkshow van Katherine Tash. De prachtige, minimal, sexy en ook zeker romantische jurken komen dat weekend exclusief naar onze boutique. Hét enige moment om eindelijk deze bijzondere trouwjurken te passen, voordat ze weer terugkeren naar het atelier van de designer in L.A.

Wil je precies weten wat een trunkshow inhoudt, lees dan ook onze andere blog.

Designer Katherine
Met een achtergrond in het ontwerpen van avondjurken, leek het niet meer dan normaal dat Katherine Tash haar carrière zou evolueren naar het ontwerpen van bruidsjurken. In 2018 richtte Katherine haar bruidskledinglijn op, nadat ze voor veel luxemerken in Los Angeles heeft gewerkt.

“Ik wilde bruidsjurken ontwerpen die een unieke mix zijn tussen eigentijds en klassiek, iets voor de moderne vrouw, ‘who is a romatic at heart’.”

Collecties Katherine Tash
Elke Katherine Tash-trouwjurk is gemaakt van de beste stoffen en materialen en wordt zorgvuldig en duurzaam met de hand vervaardigd in Los Angeles, door een getalenteerd team van lokale ambachtslieden. Romantische borduursels, etherische stoffen en moeiteloze silhouetten creëren een collectie die de moderne vrouw van vandaag belichaamt.

Trunk Show
De trunk show bestaat uit de huidige collectie en eerdere bestsellers. Je mag de hele nieuwe ‘In Bloom’-collectie verwachten en de bestsellers van ‘Body & Soul’ uit 2022 en de bestsellers van de ‘Primavera’-collectie uit 2021. En daarnaast hebben wij ook enkele mini’s, perfect als second look of als bruidsjurk als je liever niet voor lang gaat.

De prijzen liggen tussen de €4.500 en €6.000,-. En de prijzen voor de mini’s van Katherine Tash liggen rond de €3.000,-.

Plan nu jouw afspraak!
Boek nu alvast jouw afspraak om deze prachtige jurken te passen. Ga naar ‘maak een afspraak’ en boek jouw pasafspraak gemakkelijk online via onze online agenda!

Liefs,
Wild At Heart

NL