Over Wild At Heart Bridal

Wild at Heart Bridal is een unieke trouwjurken winkel voor de moderne bruid. Onze mooie, lichte winkel heeft een warme en relaxte sfeer waar je je snel thuis voelt. We zijn gevestigd aan één van de mooiste singels van Nijmegen in een prachtige monumentale villa. Tijdens je afspraak heb je een ruime paskamer en zithoek helemaal voor jezelf en jouw ‘crew’ en ga je samen met één van onze stylistes in de showroom op zoek naar jouw favoriete jurken! Je wordt altijd geholpen in een intieme één op één setting door een stylist die goed naar jouw wensen luistert en onze hele collectie perfect kent. Op deze manier kan je samen het beste dé perfect jurk vinden!
Eigenaresse ‘Annika Noordzij’ vertelt: Ik ben Wild At Heart Bridal gestart nadat ik zelf ben getrouwd en heb gemerkt hoe moeilijk het was om een jurk te vinden die echt bij mij paste, in een winkel waar er goed naar mijn wensen werd geluisterd, er eerlijk advies gegeven werd en ze met mij mee dachten.

Omdat ik dit in Nederland niet kon vinden raakte ik geïnspireerd om een winkel te starten waar ik als bruid wel zou vinden waar ik naar zocht en waarbij het moeilijk zou zijn om maar één trouwjurk te kiezen. Inmiddels heeft Wild At Heart Bridal de meest unieke trouwjurken van de meest gewilde ‘bruidsmodehuizen’ van over de hele wereld, zoals Laure de Sagazan, Alexandra Grecco en Rue de Seine. De collectie is met zorg uitgekozen en varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot stoer en minimalistisch. Zo vind je altijd een trouwjurk in de stijl die helemaal bij je past, zonder concessies te doen in jouw visie. We hebben de designers waarmee wij werken, geselecteerd vanwege hun originele en vernieuwende kijk op (bruids)mode. Dit resulteert in een collectie unieke designer trouwjurken om bij weg te dromen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel bij ‘designers’ om te zien welke merken we aanbieden of maak direct een afspraak.

Ontmoet het team

Ik ben Wild At Heart Bridal inmiddels 6 jaar geleden begonnen met het idee om de coolste jurken van over de hele wereld naar Nederland te halen! Ik ben gek op mijn hondje ‘Izzy’, die eigenlijk ook altijd in de winkel is, verslaafd aan pizza en dol op mijn man Jeroen. Ik ben altijd eerlijk en zeg wat ik denk, als ik nies klink ik als ‘tweety’ en ben diep van binnen eigenlijk een beetje verlegen. De winter is mijn favoriete seizoen en ik heb het hele jaar door zin in kerstmis. Ook na 6 jaar vind ik het nog steeds ontzettend leuk om onze bruiden te helpen! Mijn favoriete moment is altijd wanneer je in de ogen van een bruid ziet dat het dé jurk is en ze zich prachtig voelt. Mijn persoonlijke stijl is stoer, tijdloos en vooral alles wat niet te strak zit. Als ik zelf een jurk zou kiezen om in te trouwen zou het er sowieso één zijn met lange mouwen, van een cleane stof of juist met kraaltjes!

annika noordzij

Annika, eigenaresse

Sam is waarschijnlijk de meest energieke, eerlijke en georganiseerde persoon ooit. Ze is als een heerlijke wervelwind in de winkel! Ze staat altijd voor iedereen klaar en als je een vraag hebt zal zij diegene zijn die je erbij helpt via de mail of in het echt. Ze is gek op skiën, honden, hotel bedden, taart en draagt alleen neutrale kleuren. Ze vindt het heerlijk om je te helpen bij het vinden van je jurk en met haar eerlijk advies en 'down to earth' houding zorgt ze voor een relaxte en gezellige sfeer! Ze vindt het heerlijk om van betekenis te zijn voor anderen. Als ze zelf een jurk zou kiezen zou het absoluut een minimalistische look zijn! Het leukste aan het helpen van bruiden vindt Sam wanneer een bruid zich steeds mooier voelt in haar jurk waardoor je weet, this is the one. En het moment dat je Sam zelf ontmoet zal je dit ook weten, she is the one to help you find the one!

sam stevens

Sam, assistent store manager

Sara heeft al veel ervaring als stylist en vindt het heerlijk om mensen te helpen bij het vinden van de stijl die bij ze past, een jurk waarin ze zich uniek en zichzelf voelen. Sara houdt van (vintage) kleding, is gek op haar puppy Kosmo, Jacquemus, het bakken van gezond lekkers en Japan. Ze is een ontzettend positief persoon en vindt het heerlijk om andere te helpen. Ze is rustig en kan heel goed luisteren waardoor ze perfect met je mee kan denken als het aankomt op het uitzoeken van de perfecte jurk voor jou. Het leukste vindt ze het als iemand helemaal zichzelf kan zijn in haar jurk en je meteen kan zien, dit is the one. Als ze zelf een jurk zou kiezen zou het waarschijnlijk een vrouwelijke jurk zijn met een vintage/bohemian touch.

sara

Sara, Stylist

Published on

NL