27 oktober 2022

De nieuwe collectie van Lovers Society, Aegean

BLOG

De nieuwe collectie - Aegean - van Lovers Society is vandaag gelanceerd. En we dromen helemaal weg, denkend aan zonovergoten dagen aan zee, zout op je huid, sandy toes en zwoele zomeravonden gevuld met muziek.

Lovers Society Bruid
De bruid van Lovers Society onderscheidt zich van de massa. De kenmerkende silhouetten en unieke patronen geven een moderne twist aan de klassieke bohemian jurken.

Iedere jurk is ontworpen in hun eigen atelier in Auckland, via een langzaam en weloverwogen ontwerpproces om ervoor te zorgen dat iedereen die een Lovers Society-jurk draagt, zich het meest zelfverzekerd en mooi voelt.

Aegean Collectie
De nieuwe collectie doet je verlangen naar zonovergoten eilanden. Plekken waar olijfbomen luifels creëren voor lange zomerse lunches. En zwoele avonden in het maanlicht, waar onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.

De satijnen afwerking van de jurken weerspiegelt de maanverlichte avonden aan zee. De delicate borduursels staan voor de fladderende wijnstokken en weelderige bloemen.

De Aegean-collectie is gemaakt voor de romantische of moderne bruid. De vrouw die op zoek is naar een jurk die haar bijzondere 'reis' weerspiegelt die ze heeft gemaakt en die ze op het punt staat te maken.

Verdwaal in de zonovergoten collectie en geniet in gedachten van de zilte bries van de Mediterrane Zee.

Plan alvast jouw afspraak
In november komen de nieuwe jurken van Lovers Society binnen in onze boutique. Houd onze Instagram de komende periode in de gaten voor de nieuwste updates omtrent de collectie en the new arrivals!
De prijzen van de ‘Aegean’ collectie liggen tussen de €2450,- en €3580,-.

Boek nu alvast jouw afspraak om deze prachtige jurken te passen. Ga naar ‘maak een afspraak’en boek je pas afspraak gemakkelijk online via onze online agenda!

We honestly can’t wait!

Love,
Wild At Heart

NL