Naast onze vaste collectie organiseren we ook regelmatig exclusieve designer Events. Tijdens een trunk show is de gehele nieuwe collectie van een designer aanwezig, in plaats van een selectie die wij uitkiezen voor onze vaste collectie. Tijdens een designer day is de hele collectie aanwezig en de designer zelf om je te begeleiden tijdens dit proces. Ben je erg fan van een bepaald merk dan is dit het ideale moment om jouw afspraak in te plannen! Je hebt dan veel meer keuze en daarnaast vaak een leuke korting krijgt op je jurk, win win!

Tijdens een trunkshow heb je, net als een reguliere eerste pasafspraak, een afspraak van 90 minuten met één van onze stylistes. Wel pas je alleen de jurken van het merk waarvan de trunkshow is. Hieronder zie je welke Trunk Shows we binnenkort hebben bij Wild At Heart Bridal. Denk er aan: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens deze evenementen. Dus als je helemaal verliefd bent op een merk, zorg dan dat je op tijd een plek reserveert. Reserveren doe je door te mailen naar info@wildatheartbridal.com

01
pippa cooke bon bride

Bon Bride | Designer Day

25 & 26 november 2023

Het laatste weekend van november, 25 en 26 november, hebben wij Designer Day van Bon Bridé in onze boutique. Een weekend waar wij persoonlijk altijd erg naar uitkijken. Want hoe bijzonder is het dat dé designer van jouw trouwjurk zelf aanwezig is om jou als bruid advies te geven over haar unieke jurken… A once in a liftetime experience!!

Naast onze huidige collectie neemt Pippa extra jurken mee uit Londen tijdens onze Designer Day. En heb je zelf nog specifieke wensen wat betreft aanpassingen, denk aan een extra split of andere stof, dan weet Pippa als geen ander wat allemaal mogelijk is om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk voor 100% overeenkomt met jouw stijl en wensen!

Boek jouw afspraak via: info@wildatheartbridal.com

02

Katherine Tash | Trunkshow

1 december t/m 10 december 2023

De prachtige, minimal, sexy en ook zeker romantische jurken komen deze week exclusief naar onze boutique. Hét enige moment om de volledige 'Moonlight' collectie en de best-selling mini's van Katherine Tash te passen, voordat ze weer terugkeren naar het atelier van de designer in L.A.

Boek jouw afspraak via: info@wildatheartbridal.com

03
Darcy

Made With Love Bridal | Trunkshow

25 januari t/m 4 februari 2024

De volledige collectie van Made With Love Bridal hangt tijdens deze week exclusief bij ons in de boutique. Ervaar het prachtige kant en de verbluffende ontwerpen van onze favoriete Australische designer.

Bovendien ontvang je 5% korting op jouw Made With Love-jurk als je die dit weekend bij ons vindt!

Boek jouw afspraak via: info@wildatheartbridal.com

NL