23 maart 2020

Één trouwjurk, vier looks!

BLOG

Wat nou als je niet kunt kiezen tussen lange mouwen of mouwloos? Een mermaid fit of a-lijn? Why not combine it?! Het leuke van een minimalistische bruidsjurk is dat je er alle kanten mee uit kan gaan. Je kan natuurlijk helemaal los gaan met sieraden, accessoires en schoenen. Maar hoe leuk is het om voor de ceremonie een mooie sluier te dragen, een unieke rok over je trouwjurk te dragen voor het feest of een prachtige satijnen wrap blouse voor wanneer je je net wat meer ‘gekleed’ wilt voelen? Op deze manier creëer je meerdere looks met losse items, waardoor je er op elk moment van jullie trouwdag (of weekend) weer net even anders uit ziet!

De Genevieve bruidsjurk van Prea James is een prachtige minimalistische jurk met geometrische lijnen. Graag laten we je aan de hand van deze jurk zien hoe wij de verschillende looks zouden creëren!

Look 1:
Keep it clean… ga voor het statement effect van een vrouwelijke en unieke minimalistische jurk zoals de Genevieve van Prea James. In een jurk als deze komt je figuur prachtig uit, zie je er tijdloos uit en zullen alle ogen op jou gericht zijn!

- Look 2:
Deze jurk is perfect te combineren met de satijnen wrap blouse van Prea James. Vaak zie je dat een minimalistische jurk gecombineerd wordt met een kanten top. Maar als je voor een minimalistische jurk kiest, kunnen wij het ons goed voorstellen dat een kanten top de look juist minder spannend maakt maar juist romantischer. Daarom adviseren wij de zijde satijnen blouse van Prea James. Deze geeft nog net wat meer class aan jouw jurk en straalt luxe en elegantie uit.

Look 3:
Wil je nog net dat extra bruiden gevoel voor tijdens de ceremonie? Kies dan voor een sluier bij jouw jurk. Doordat je voor een minimalistische jurk kiest kan je juist gaan voor een sluier met bewerking zoals de ‘pearl veil’ van Prea James of de ‘Polkadot veil’ van Alexandra Grecco. Beide geven een unieke maar toch klassieke look aan jouw jurk!

Look 4:
Veel bruiden verlangen naar het gevoel van wat meer stof om zich heen zodat de wind prachtig door hun jurk heen waait tijdens de sunset shoot of zodat ze heerlijk kunnen zwieren op het feest! De perfecte rok hiervoor is de Aurelia rok van Alexandra Grecco. Met haar unieke structuur en lichte organza stof is deze rok heerlijk comfortabel en vangt hij het licht prachtig! Deze rok is in het wit, rosé quartz en zilver te bestellen mocht je nog wat extra glam willen toevoegen aan jouw party look!

Meer styling tips nodig? Elke week hebben we op onze Instagram een dress of the week waarbij je één van onze jurken heel goed te zien krijgt en we met je meedenken over styling opties. Wil je deze items graag passen? Boek dan een afspraak in onze online agenda!

genevieve prea james
genevieve prea james
genevieve prea james
Prea James
prea james
wild at heart bridal
pearl veil
polkadot veil
pearl veil
wild at heart bridal
wild at heart bridal
aurelia skirt alexandra grecco
NL