Om jouw look helemaal af te maken voor jullie grote dag hebben we ook een ruim assortiment aan accessoires. De mooiste trouw- en verlovingsringen van Laurie Fleming, de coole hoeden van Old Habits Die Hard, de prachtige headpieces en sieraden van Maison Sabben, Lizeron, Les Mères, Amber Sceats en Jennifer Behr.

Ook deze items worden met de hand gemaakt bij de ontwerpers en voor velen zijn wij het exclusieve verkooppunt in Nederland. En het aller leukste? Je kan al deze items natuurlijk ook gewoon na je bruiloft nog dragen of voor een andere gelegenheid bij ons kopen. Mail ons gerust voor de mogelijkheden en dan denken we graag met je mee.

01
Maison Sabben

Maison Sabben

De sieraden en headpieces van Maison Sabben zijn subtiel met edge. Of je nu kiest voor statement oorbellen, headpieces met swarovski kristallen of moderne gouden hairpins. Deze accessoires maken je look helemaal af! Ontworpen en gemaakt in Frankrijk.

02
Laurie Fleming Jewellery

Laurie Fleming Jewellery

Sieraden dragen we op de meest verleidelijke plaatsen van ons lichaam. Ze zijn gemaakt om de lijnen van ons lichaam te volgen en te accentueren. Laurie Fleming gebruikt dit concept in haar mysterieuze en romantische stijl om zo sieraden te maken voor de vrouw die niet met één blik te doorgronden is. Vloeiende lijnen en glanzende kristallen zorgen voor opvallende en vrouwelijke designs.

03
lizeron paris

Lizeron Paris

De haar accessoires van Lizeron zijn romantisch en tijdloos. Een perfecte combinatie bij een vintage of minimalistische jurk. Alle items worden met de hand gemaakt in Parijs.

NL