14 januari 2020

Anneke + Olivier: Trouwen in Schotland

REAL BRIDES

Naam: Anneke Janssen – Torenstra
Jurk + Designer: Palma – Laure de Sagazan
Trouwdatum: 09-06-2018
Trouwlocatie: Familiehuis in Schotland
Welke andere trouwleveranciers hebben er meegewerkt aan jullie bruiloft? Lokale Schotse leveranciers, maar ook haar en make-up door de Nederlandse Sabrina Dijkman en onze (top!) fotografe was Marjolein van der Klaauw.

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?
Tijdloos, comfortable, maar altijd vrouwelijk.

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?
De jurk was vrouwelijk, comfortabel, gemaakt van prachtig zijde en kant en een geweldig mooie open rug. Het hele plaatje paste perfect bij mij en bij de rustieke (Schotse) setting.

Wat vond je het leukste aan je ervaring bij Wild At Heart?
Het fijnst vond ik de persoonlijke aandacht van Annika en de mogelijkheid tot het passen van heel veel jurken. Bovendien vond ik het een verademing om eerst zelf door het rek te mogen kijken, in plaats van dat de dames van andere boetieks zelf een selectie maken (voornamelijk gebaseerd op je budget, ipv je smaak)

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?
Ik kan niet kiezen, het geheel was 1 groot hoogtepunt; Ons huwelijk besloeg het hele weekend en bestond uit verschillende evenementen; op donderdagavond was er een intiem diner voor familie en beste vrienden in de prachtige “dining room” van het Schotse landhuis; Op vrijdag hadden we een typische Schotse Highland Games georganiseerd gevolgd door een Schotse roast; en op zaterdag vond de ceremonie plaats in een prachtig klein kerkje aan het Loch (meer) bij het huis, gevolgd door een receptie in de schitterende tuin voor het landhuis, waarna het Schotse diner plaatsvond in een (“pinterest-perfect”) stretch-tent naast het huis en het feest ging vervolgens tot vroeg in de ochtend door in een andere tent uitkijkend over het Loch.

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?
Volg altijd je onderbuik gevoel en kies voor een jurk die bij JOU past. Er zijn enorm veel prachtige jurken, waarvan er heel veel mooi zullen staan, echter op je trouwdag wil je niet het gevoel hebben verkleed te zijn als iemand anders, maar in plaats daarvan voelen (en uitstralen) dat je de mooiste versie van jezelf bent!

Wil je nog iets delen over jullie trouwdag?
Mag ik please nog een keer? Het cliché klopte echt; mooiste dag (in mijn geval weekend) van mijn leven!

laure de sagazan palma
laure de sagazan palma
laure de sagazan palma
laure de sagazan palma
laure de sagazan palma
NL