Waar vind je de boetiek van Wild At Heart Bridal?

Wild At Heart is gevestigd aan de Sint Annastraat 282 in Nijmegen. De boetiek is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt je auto op onze parkeerplaats of op ‘De Houtwerf’ parkeren (als er plek is) of in één van de nabij gelegen parkeergarages (Radboud ziekenhuis).

Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn trouwjurk?

We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken en om je jurk 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te kopen. De fabricage- en levertijden verschillen namelijk per designer. Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw bruiloft op korte termijn wilt plannen. Als je sneller een trouwjurk nodig hebt, kan je altijd een rush order plaatsen. Houd er wel rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten.

Moet ik een afspraak maken?

Bij Wild At Heart Bridal werken we alleen op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient. Je kunt je afspraak hier maken. Heb je inspiratie nodig? Neem dan eerst nog even een kijkje bij onze designers.

Hoe lang duurt een afspraak?

Een afspraak duurt anderhalf uur. Dat geeft ons voldoende tijd om je wat beter te leren kennen en geeft jou de tijd om eens goed rond te kijken in onze showroom. Samen met jou kiezen we vervolgens de eerste jurken om te passen en daarna kunnen dit er altijd nog wat meer worden tot dat je ‘the one’ vindt.

Wie zal ik meenemen naar mijn afspraak?

We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Op dit moment mag je 3 mensen meenemen naar jouw pasafspraak. Daarnaast maken veel verschillende meningen je keuze eigenlijk alleen maar lastiger. Bovendien zijn wij een trouwboetiek, wat betekent dat onze ruimtes knus en gezellig zijn maar niet heel groot. Het is voor iedereen comfortabeler wanneer de groep daarom niet te groot is.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

We adviseren je om huidkleurig naadloos ondergoed te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de jurken. Ook raden we je aan om een strapless, of nog beter, een plak bh te dragen. Omdat het belangrijk is dat we jouw jurk in de juiste lengte maat bestellen, is het handig als je van te voren al weet of je platte schoenen of hakken gaat dragen op je trouwdag. Nog beter, neem je trouwschoenen vast mee als je deze al hebt. Graag willen we benadrukken dat het belangrijk is om neutrale, of geen make-up te dragen zodat onze jurken schoon blijven.

Wat kost een jurk bij Wild at Heart?

Onze ‘made to order’ jurken kosten tussen de €2250 en de €5.900 euro. Maar de gemiddelde prijs ligt zo tussen de €2500 en €4000 euro. Op onze designer pagina kan ook per merk vast de prijsklasse bekijken. Zo weet je precies welke merken er binnen jouw budget vallen.

Hoe kan je betalen bij Wild at Heart?

We accepteren alleen pin betalingen. Als je je jurk hebt uitgekozen doe je een aanbetaling van 70% en de overige 30% en de vermaakkosten betaal je wanneer je jouw jurk op komt halen en deze perfect zit. Soms is het nodig om bij je bank het maximum pin bedrag aan te passen zodat het bedrag daadwerkelijk afgeschreven kan worden.

Welke maten zijn jullie samples?

Onze samples zijn voornamelijk maat 38-40 en sommige zullen iets kleiner of groter vallen. Maar maak je geen zorgen als je een kleinere of grotere maat hebt. We weten precies hoe we onze jurken goed kunnen vast klippen zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou zal staan als deze helemaal op jouw lichaam is gemaakt. Het later op maat maken van deze samples door onze coupeuses is ook nog mogelijk! De kosten daarvan zijn niet in de prijs van de jurk inbegrepen.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren?

Alle trouwjurken die we bij Wild At Heart Bridal verkopen worden met de hand gemaakt voor de bruid die hem koopt. Wanneer je jouw aanbetaling hebt gedaan wordt jouw trouwjurk besteld en nog diezelfde week start het merk met het maken hiervan. Je jurk kan dan dus niet meer worden geannuleerd.

Je hebt je droomjurk gevonden (yay)! Hoe gaat het nu verder?

Allereerst natuurlijk ‘Gefeliciteerd’! We weten zeker dat je er prachtig uit ziet in je trouwjurk! Voordat we jouw trouwjurk bestellen meten we je eerst helemaal op. Al onze jurken zijn ‘made to order’. Het is per merk verschillend hoe lang het duurt om je jurk te maken, maar meestal bedraagt de levertijd 4-6 maanden. Wanneer je jurk binnenkomt, nemen we direct contact met je op. Je kunt dan een fitting afspraak inboeken, waarbij een coupeuse aanwezig is om de jurk exact op maat te laten maken. De kosten daarvan zijn niet opgenomen in de prijs van de jurk en deze moet je achteraf apart betalen. Tijdens een eerste fitting met de coupeuse spelt ze jouw jurk helemaal af op jouw maten. Vervolgens gaat ze hier mee aan de slag en daarna nodigen we je uit voor een tweede en meestal laatste fitting. Een tweede fitting is essentieel omdat we op dat moment jouw jurk helemaal nalopen en bekijken of wat er vermaakt is inmiddels ook echt perfect zit. Vrijwel altijd zit de jurk meteen goed maar mocht dit tijdens de tweede fitting nog niet zo zijn proberen we jouw jurk op dat moment direct aan te passen zodat je hem sowieso die dag mee naar huis kunt nemen.

Je kan er ook voor kiezen je jurk meteen mee te nemen en hem dichter bij jou in de buurt te laten vermaken. We hebben een coupeuse lijst opgesteld met coupeuses in elke regio die jouw jurk kunnen vermaken. Zij hebben vaak iets meer flexibiliteit om jou te helpen op een gewenst moment aangezien wij in het hoogseizoen erg druk zijn met vermaken. Ook de coupeuses op die lijst hebben veel ervaring met het vermaken van bruidsjurken en jouw jurk is hier dus in goede handen. De keuze is aan jou!

...

Prea James

Are you ready to...

BOOK AN APPOINTMENT?

In onze online agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk jouw één op één pas afspraak in!

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst onze FAQ of email naar info@wildatheartbridal.com

maak een afspraak
NL