Waar vind je de boetiek van Wild At Heart Bridal?

Wild At Heart is gevestigd aan de Sint Annastraat 282 in Nijmegen.
De boetiek is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt jouw auto op onze parkeerplaats of op ‘De Houtwerf’ parkeren of in één van de nabij gelegen parkeergarages (Radboud ziekenhuis).

Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn trouwjurk?

We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor jouw bruiloft te starten met zoeken naar jouw jurk. En het beste is om 6 tot 9 maanden voor de bruiloft jouw trouwjurk te kopen. Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw bruiloft op korte termijn wilt plannen. Als je sneller een trouwjurk nodig hebt, kunnen we meestal een rush order plaatsen. Houd er wel rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten.

Moet ik een afspraak maken?

Bij Wild At Heart Bridal werken we alleen op afspraak. Een afspraak bij ons duurt 90 minuten. Zo hebben we precies voldoende tijd om jou te leren kennen en een mooie selectie van trouwjurken te maken. We vinden het belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient. En plannen daar graag voldoende tijd voor in.

Hoe verloopt een afspraak?

Naast dat we benieuwd zijn naar jouw persoonlijke stijl, willen we ook graag weten hoe jullie bruiloft eruit gaat zien. Deze informatie vormt de basis voor de selectie van trouwjurken, zorg dus dat je al een duidelijk beeld hebt van jouw wensen!
Samen met jou maken we vervolgens de eerste selectie, 5 tot 7 trouwjurken. Daarna kunnen we altijd nog meer jurken pakken, totdat je ‘the one’ vindt.

Wie zal ik meenemen naar mijn afspraak?

We raden je aan om de personen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen.

Je mag 3 mensen meenemen naar jouw pasafspraak. Meer personen is niet wenselijk, omdat juist veel verschillende meningen jouw keuze eigenlijk alleen maar lastiger maakt. Bovendien zijn onze ruimtes knus en gezellig, maar niet heel groot. Het is voor iedereen comfortabeler wanneer de groep daarom niet te groot is.

Helaas is het ook niet mogelijk om kinderen, jonger dan 16 jaar, mee te nemen naar de boutique.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

We adviseren je om huidkleurig, naadloos ondergoed te dragen. Dit type ondergoed is het minst zichtbaar en zo komen de jurken het beste tot hun recht. Graag willen we ook benadrukken dat het belangrijk is om zo min mogelijk make-up te dragen, zodat onze jurken schoon blijven.

Als je andere items of accessoires hebt die je sowieso wilt dragen in combinatie met jouw jurk, mag je deze alvast meenemen. Zo kan je al een deel van jouw bridal look creëren.

Wat kost een jurk bij Wild at Heart?

Onze ‘made to order’ jurken kosten tussen de €2500 en de €6500 euro. Maar de gemiddelde prijs ligt zo tussen de €3000 en €4500 euro. Op onze designerpagina kan je ook per designer de prijsklasse bekijken. Zo weet je precies welke jurken er binnen jouw budget vallen.

Hoe kan je betalen bij Wild at Heart?

Als je jouw jurk hebt uitgekozen doe je een aanbetaling van 70%. De overige 30% en de vermaakkosten betaal je wanneer je jouw jurk op komt halen en deze perfect zit.
LET OP: We accepteren alleen pinbetalingen. Soms is het nodig om bij de bank het maximum pinbedrag aan te passen, zodat het bedrag daadwerkelijk afgeschreven kan worden.

Welke maten zijn jullie samples?

De maten van onze samples zijn over het algemeen maat 38-40. Sommige samples zullen iets kleiner of juist groter vallen. Maar maak je geen zorgen als je een kleinere of grotere maat hebt. We weten precies hoe we onze jurken goed kunnen klippen, zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou zal staan als deze helemaal op maat is gemaakt.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren?

Wanneer je jouw aanbetaling hebt gedaan, wordt jouw trouwjurk direct besteld. Diezelfde week start de designer met het maken van jouw jurk. Dit gebeurd allemaal met de hand en is een intensief proces. Je kan jouw jurk daarom niet meer annuleren nadat de aanbetaling is betaald. Dit geldt ook voor de koop van een van onze sample sale jurken.

Je hebt je droomjurk gevonden (yay)! Maar hoe lang is de levertijd?

Allereerst natuurlijk ‘Gefeliciteerd’! We weten zeker dat je er prachtig uit ziet in je trouwjurk!

Al onze jurken zijn ‘made to order’. En het is per merk verschillend hoe lang het duurt om jouw jurk te maken, maar meestal bedraagt de levertijd 4 - 6 maanden.
Wanneer jouw jurk binnenkomt nemen we direct contact met je op. Je kunt dan een fitting inboeken bij ons.

Hoe verloopt een fitting/pick-up?

Samen met een van onze stylistes passen we jouw jurk. We kijken dan wat er nog moet worden vermaakt aan jouw jurk, zodat deze helemaal perfect is! We maken hiervan een video en met dit materiaal kan jij naar jouw coupeuse in de buurt.

Eerder van ons heb je een coupeuselijst ontvangen. Hierop staan zeer vakkundige coupeuses waar wij mee samenwerken. Zo kan je zelf een fijne coupeuse vinden bij jou in de buurt.

...

Prea James

Are you ready to...

BOOK AN APPOINTMENT?

In onze online-agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk jouw één-op-één pasafspraak in!

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst onze FAQ of email naar info@wildatheartbridal.com

maak een afspraak
NL