Naar welke locaties verzendt Wild At Heart Bridal?

Wild At Heart Bridal verzendt momenteel naar Nederland, België en Luxemburg. Maar als je graag iets wilt kopen in onze webshop en je woont in een ander land, stuur ons dan even een mailtje naar info@wildatheartbridal.com en dan kijken we of we je kunnen helpen.

Hoe verzenden jullie je items?

We versturen al onze items binnen 3-5 werkdagen. Als je een item sneller nodig hebt, laat het ons dan weten en dan kijken we wat we voor je kunnen regelen. Al onze zendingen worden verstuurd via MyParcel. Je ontvangt hier een tracking nummer van zodra we je order hebben geaccepteerd en verstuurd.

Hoe kan ik mijn adres aanpassen?

Als je adres gegevens niet correct zijn ingevoerd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat we dit voor je kunnen aanpassen. Je kan hiervoor mailen naar info@wildatheartbridal.com.

Ik zou graag iets willen wijzigen in mijn order?

Als je order nog niet is verzonden en je wilt iets wijzigen, stuur ons dan een mail naar info@wildatheartbridal.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik betalen?

Je kan je order betalen met iDeal, ApplePay of Creditcard.

Wat zijn de verzendkosten?

Dit verschilt per locatie en wordt altijd aangegeven bij het afrekenen. De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn €6,95.

Hoe kan ik een item retourneren?

We vinden het jammer als je niet helemaal blij bent met je order. Stuur ons een mailtje naar info@wildatheartbridal.com met je order nummer en het product dat je wilt retourneren en dan zorgen wij voor de rest. Zorg ervoor dat je de items in originele staat aan ons terugstuurt zodat ze veilig bij ons aankomen.

Wat is jullie retourbeleid?

Als je iets wilt retourneren kan dit tot 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Voor het retourneren hebben wij een order nummer nodig. Zodra wij een item retour hebben ontvangen zullen we het bedrag van het geretourneerde item binnen 7 werkdagen aan je terugstorten. De kosten voor het terugsturen van de items zijn voor de koper. Zonder bewijs van terugsturen en een track & trace code kunnen items die kwijt raken niet worden vergoed.

Welke items kan ik wel en niet retourneren?

Alle items, behalve sample sale jurken, oorbellen, trouw en verlovingsringen en ondergoed, kunnen worden geretourneerd. Van bovengenoemde items is de verkoop definitief, of omdat een item op maat is gemaakt voor de klant of vanwege hygiëne.

Hoe lang duurt het retour proces?

We zorgen ervoor dat de terugbetaling binnen uiterlijk 7 werkdagen nadat wij een item retour hebben ontvangen, wordt gedaan. Alle ‘card refunds’ kunnen 1-3 dagen duren voordat je deze op je rekeningafschrift ziet.

NL