20 augustus 2020

Tulum – De nieuwe collectie van Lovers Society!

EDITORIAL

De nieuwe ‘Tulum’ collectie van Lovers Society is vandaag gelanceerd en wauw wat zijn deze jurken prachtig! Wij zijn het exclusieve verkooppunt in Nederland voor dit unieke bohemian trouwjurken merk uit Nieuw Zeeland en kunnen niet wachten om jullie de nieuwe collectie te laten zien

Mocht je nog niet bekend zijn met dit merk, Lovers Society specialiseert zich in unieke bohemian trouwjurken waarin kant en crepe gecombineerd worden met een vrouwelijke fit. De trouwjurken van Lovers Society hebben een wat uitgesproken stijl waardoor je je compleet kan laten verrassen. De fits van deze jurken zijn adembenemend en leggen het accent op alle juiste plekken van het vrouwelijk lichaam, Sexy & Classy! Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk omdat in alle jurken een klein percentage elastine is verweven. Ondanks de strakke fit kan je er dus heerlijk in bewegen!

In tegenstelling tot eerdere collecties van Lovers Society, is de ‘Tulum’ collectie net even wat anders dan we gewend zijn. De jurken zijn wat minimalistischer en bewerkt met 3D bloemen die fantastische lijnen creëren op het lichaam. De lijnen zorgen voor meer lengte en leggen de nadruk op de taille en de rondingen. En zeg nou zelf, dat is toch wat we allemaal graag willen van onze trouwjurk. De collectie is geïnspireerd op het vrije gevoel van tropische stranden en neemt je in gedachten mee naar de romantiek van exotische oorden.

Kortom, de moeite waard om in het echt te bekijken en wij kunnen niet wachten om onze bruiden in deze beauties te zien! Aankomende 2 maanden zullen er steeds nieuwe jurken van de ‘Tulum’ collectie bij ons in de boetiek binnenkomen. Houd onze Instagram in de gaten voor de nieuwste updates omtrent de collectie en the new arrivals! En goed nieuws! Er komen ook twee prachtige ‘plus size’ jurken binnen van Lovers Society! Zodat alle bruiden deze prachtige jurken bij ons kunnen komen passen. Onze plus size jurken zijn de Tate (denk aan lange mouwen, open rug, bohemian kant en sexy cut-outs) en de Ezra (denk aan een square neckline, subtiele kanten bewerkingen, sexy shape en dramatische sleep)

De prijzen van de ‘Tulum’ collectie liggen tussen de €1900,- en €2800,-.

Boek nu je afspraak om deze prachtige jurken te passen want de eerste twee jurken uit de Tulum collectie hangen al in de winkel. Ga naar ‘maak een afspraak’ en boek je pas afspraak gemakkelijk online via onze online agenda! We kunnen niet achten om samen met jou opzoek te gaan naar jouw trouwjurk!

Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
Tulum - Lovers Society
NL