14 januari 2020

Wat is een ‘trunk show’?

BLOG

Wild at Heart organiseert regelmatig een trunk show van de merken uit onze vaste collectie, maar ook van nieuwe bridal designers! Vaak wordt de vraag gesteld wat zo’n ‘trunk show’ nu precies inhoudt. In deze blog geven we antwoord op die vraag!

Een trunk show wordt ook wel een designer day genoemd, al beslaat een trunk show meestal niet een dag maar een heel weekend! Tijdens een trunkshow zijn alle trouwjurken uit de meest recente collectie van een designer aanwezig, niet alleen de jurken die wij van die collectie hebben ingekocht. Daarbij zijn er soms ook een aantal favorieten uit eerdere collecties aanwezig. Ontzettend leuk voor als je bijvoorbeeld al lange tijd aan het wegdromen bent bij de jurken van een bepaalde designer of als je op zoek bent naar een specifieke jurk van een designer die wij niet in onze vaste collectie hebben. Tijdens de trunk show heb je dan de kans deze jurken te passen en te vergelijken! Vaak gaat dit samen met een lekker glaasje prosecco en wat lekkers om het extra feestelijk te maken.

Een trunk show is geen ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om jou kennis te laten maken met de nieuwe collectie van een designer en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan normaal in de boetiek aanwezig zijn. Je pasafspraak verloopt verder gewoon hetzelfde als tijdens een reguliere pas afspraak. Wel kan je tijdens een trunk show afspraak alleen de jurken van die specifieke designer passen. Het is handig om voor je afspraak de collectie te bekijken zodat je weet wat je mooi vindt en welke je graag zou willen proberen. Maar mocht je daar niet uitkomen, geen probleem! Natuurlijk staat een van onze bridal stylists je bij om te kijken welke jurk het beste bij jouw stijl en jullie trouwdag past! Soms is de designer herself er zelfs ook bij om je, samen met ons, te helpen! Tot slot krijg je vaak korting op je trouwjurk mocht je die dit weekend vinden!

Benieuwd naar welke trunk shows we binnenkort organiseren? Kijk dan bij ‘trunk shows’ op onze website en boek jouw afspraak!
Trunk show Wild at Heart
Trunk show Wild at Heart
Wild at Heart trunk show
Wild at Heart trunk show
Wild at Heart trunk show
NL