De details

Wie Wild At Heart Bridal x The Dress Tribe
Wat: Dé moderne trouwjurken pop-up
Waar: Gothenburg, Sweden
Wanneer: 20 November - 20 December

De Pop-up

Wild At Heart Bridal is er voor alle vrouwen met een unieke eigen stijl die zich niet willen conformeren aan tradities. Wat hen verbindt, is dat ze weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Dat is terug te zien in alles wat ze doen. Voor hen zijn wij deze pop-up gestart: om trouwjurken aan te bieden die net zo uniek zijn als de vrouwen die ze dragen. Ben je er klaar voor om de perfecte jurk te vinden tijdens deze pop-up?

What we are all about!

Het gaat nu echt gebeuren! Onze bridal pop-up komt naar Zweden! We kunnen niet wachten om alle Scandinavische bruiden in de coolste jurken te zien! De collectie is een mix van moderne, minimal, elegante, romantische en bohemian trouwjurken van 14 van onze favoriete designers! Perfect voor de bruid die op zoek is naar een unieke, one of a kind trouwjurk!

Van 20 November t/m 20 December zullen deze prachtige jurken beschikbaar zijn in Zweden. Een unieke kans om deze schitterende jurken aan te passen en jouw droomjurk te vinden. We hebben onze designers geselecteerd op basis van hun unieke stijl en hoge kwaliteit van stoffen en designs. Alle jurken worden lokaal gemaakt in het atelier van de designer. Veel van deze merken ontwerpen zelfs hun eigen kant, broderie en kralenpatronen.

Voor al deze merken zijn wij het exclusieve verkooppunt in Zweden en voor de meeste zelfs in heel Scandinavië. Zo vindt je een trouwjurk die echt net zo uniek is als dat jij dat zelf bent. Bekijk onze designer pagina om te zien welke designers er aanwezig zullen zijn tijdens de pop-up!

BOOKING

luna bea la lune

Ready to book
your appointment?

THEN LET'S GET YOU DRESSED!

In onze online agenda zie je precies welke data en tijden er beschikbaar zijn en plan je gemakkelijk jouw één op één pas afspraak in!

Heb je nog vragen? Email dan naar: info@wildatheartbridal.se

Maak een afspraak
NL
EN SV NL