3 januari 2023

Welke accessoires kies je bij jouw trouwjurk?

BLOG

How to accessorize your bridal look? Of we van accessoires houden? HELL YEAH! Wij zijn weg van die extra sparkle en het stukje fashion statement. With the right accesorries you make your look, YOU!

Natuurlijke accessoires
Als je een kijkje hebt genomen in onze webshop, is het vrij duidelijk dat we van drie dingen houden: edelstenen, parels en een vleugje (nou ja, om eerlijk te zijn, heel veel…) goud. We zijn verliefd op sieraden met een organische vorm, handgemaakt, uniek, iets buitengewoons. Al onze sieraden zijn afkomstig van unieke ontwerpers, die werken met natuurlijke materialen. Een eerlijk ontwerpproces, denkend aan het behoud van de natuur.

Oorbellen
Wij stylen veel met oorbellen. En dat is niet zonder reden. Trouwjurken hebben verschillende halslijnen; diepe v-halslijn, klassieke ronde hals of ‘the Audrey Hepburn-way’, watervalhals, halter of zelfs een col.
Ook hebben veel jurken bepaalde details aan de bovenkant.

Dat is de reden dat we vaak focussen op oorbellen. Zo houd je de aandacht op jouw jurk en met de juiste oorbellen benadruk je ook nog eens je hals en sleutelbeenderen, yes, that’s how we roll.

Haaraccessoires
Naast oorbellen kan je ook er ook voor kiezen om te werken met prachtige haaraccessoires! Ga voor een gigantische strik met parels om net wat extra cuteness toe te voegen aan jouw bridal look. Of wat dacht je van een mooi haarstuk met bloemen gemaakt van porselein?

Draag je een sluier tijdens de ceremonie, dan is het juist ook extra leuk om het af te wisselen met iets moois in jouw haar, nadat je de sluier af hebt gedaan. Hiermee creëer je een prachtige tweede look.

Second look
Accessoires kunnen zodoende jouw look volledig veranderen. Zo vinden wij het vaak mooi om voor de ceremonie een meer romantische stijl te kiezen met sluier en prachtige oorbellen. Voor het diner kan je dan naar jouw tweede look switchen. Denk hierbij aan een wat meer feestelijke look met statement oorbellen, een headpiece en wellicht andere schoenen.

Speel met jouw sieraden
Op deze manier speel je met de accessoires en kan je bepaalde accenten leggen of meer balans creëren.

Keep it neat
Uiteindelijk is er nog best veel om over na te denken. Maar als je bij het begin begint - jouw trouwjurk - zullen uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Balans is het toverwoord. Creëer de juiste synarchie en overschat je bruidslook niet.

Boek jouw styling afspraak
Wil je graag professioneel advies van een van onze stylistes over het afstylen van jouw wedding look, boek dan een styling afspraak. Dan nemen we uitgebreid de tijd om samen te kijken naar wat je wilt uitstralen op jouw trouwdag, waar je accenten wilt leggen. En vooral op welke manier! We creëren dan een prachtige complete look met bijpassende sieraden.

We hopen je snel te zien!

Liefs,
Team Wild At Heart
Annika, Sam, Sara en Sophie
Jennifer Behr | Small Jardinia Hairpins | 3
Jennifer Behr | Pippa Bobby Pin Set | 4
Jennifer Behr | Pippa Bobby Pin Set - 2
Jennifer Behr | Perpla Bobby Pin Set | 3
Jennifer Behr | Perpla Bobby Pin Set | 2
Jennifer Behr | Supernova Bobby Pin Set | 4
Jennifer Behr | Bailey Pearl Bow Barrette | 2
The Organic Hoop Pearl Earrings - Les Mères3
The Classic Pearl Earrings - Les Mères1
Bruids accessoires, Bo & Luca Arlo earrings
Bruids accessoires, Maison Sabben, oorbellen, Amour earrings
Bruids accessoires, Maison Sabben, oorbellen, Univers
Bruids accessoires, Maison Sabben, oorbellen
Bruids accessoires, Maison Sabben, Univers earrings
romeo sleeves
pearl veil prea james
golden barette lelet ny
lizeron headpiece
pearl earrings bo & luca
bridal sleeves
birdcage veil jennifer behr
NL