Naast onze vaste collectie organiseren we ook regelmatig exclusieve designer Events. Tijdens een trunk show is de gehele nieuwe collectie van een designer aanwezig, in plaats van een selectie die wij uitkiezen voor onze vaste collectie. Tijdens een designer day is de hele collectie aanwezig en de designer zelf om je te begeleiden tijdens dit proces. Ben je erg fan van een bepaald merk dan is dit het ideale moment om jouw afspraak in te plannen! Je hebt dan veel meer keuze en daarnaast vaak een leuke korting krijgt op je jurk, win win!

Tijdens een trunkshow heb je, net als een reguliere eerste pasafspraak, een afspraak van 90 minuten met één van onze stylistes. Wel pas je alleen de jurken van het merk waarvan de trunkshow is. Hieronder zie je welke Trunk Shows we binnenkort hebben bij Wild At Heart Bridal. Denk er aan: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens deze evenementen. Dus als je helemaal verliefd bent op een merk, zorg dan dat je op tijd een plek reserveert. Reserveren doe je door te mailen naar info@wildatheartbridal.se

01

Prea James | Trunkshow

2 februari t/m 4 februari 2024

De nieuwe 'Allure' collectie staat voor de evolutie van Prea James Bridal naar een nog verfijnder, modieus silhouet. De designer heeft haar inspiratie gehaald uit de zeer vrouwelijke ontwerpen van de jaren '60.

Dit is de unieke kans om nu alle jurken van haar gehele, nieuwe collectie te passen bij ons in de boutique.
Boek nu jouw afspraak via: info@wildatheartbridal.se

02
Darcy

Made With Love Bridal | Trunkshow

25 januari t/m 4 februari 2024

De volledige collectie van Made With Love Bridal hangt tijdens deze week exclusief bij ons in de boutique. Ervaar het prachtige kant en de verbluffende ontwerpen van onze favoriete Australische designer.

Bovendien ontvang je 5% korting op jouw Made With Love-jurk als je die dit weekend bij ons vindt!

Boek jouw afspraak via: info@wildatheartbridal.se

SV