9 februari 2023

Shimona + Joost : a French destination wedding

BLOG

Naam: Shimona Verhoeven-Malaihollo
Jurk + Designer: Amanda, A la robe
Trouwdatum: 18-06-2022
Trouwlocatie: Château de Messey, Bourgogne, Frankrijk
Fotografie: Elinoor Veldman Photography
Weddingplanner: Great weddings in France

Wat moet een trouwjurk voor jou uitstralen?
Elegantie en zelfvertrouwen. Een trouwjurk moet jou doen stralen.

Wat betekent een trouwjurk voor jou?
Een trouwjurk is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het doet je speciaal voelen een geeft je het zelfvertrouwen om te shinen op de belangrijkste dag van je leven

Had je bepaalde verwachtingen van tevoren bij een trouwjurk? Zijn die uitgekomen?
Ik had verwacht dat ik een heel ander type trouwjurk zou kopen. Omdat je als bruid in het middelpunt van de aandacht staat dacht ik dat daar een jurk bij hoorde die de aandacht trok. Zelf hou ik er niet zo van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Ik merkte daarom ook dat ik mij in sommige jurken niet helemaal fijn voelde. Toen ik mij besefte dat als ik mij mooi en relaxed voel in een jurk, ik dat ook uitstraal. Dat maakte de keuze een stuk makkelijker.

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?
Minimalistisch, Elegant, Natural

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?
Mijn jurk maakte het perfect voor mij, omdat ik mijzelf er heerlijk in kon bewegen. Ik vond het heel belangrijk dat ik er goed in kon dansen en lekker mee rond kon lopen zonder mij te beperkt te voelen. Nog voordat ik verloofd was wist ik dat ik een open rug wilde en deze jurk heeft de perfecte, elegante open rug. Daarnaast past het bij mij, omdat het simpel is, maar wel met een twist door de kruisende sticksels aan de voor- en achterkant. Dit maakt dat de jurk echt voelt als ‘mij’.

Wat waren jouw verwachtingen van een bruidsboutique?
Ik had verwacht dat ik maar een beperkt aantal jurken mocht passen en dat het het liefst ook snel moest. Hoewel dat in andere boutiques wel zo voelde, was dat bij Wild At Heart totaal niet het geval! Voor mijn gevoel hadden we alle tijd. Daarnaast waren de medewerkers super meedenkend zonder dat ze heel duidelijk een mening gaven. Dit maakte het voor mij als bruid makkelijker om dicht bij mezelf te blijven.

Wat vond je het leukste aan jouw ervaring bij Wild At Heart?
Ik vond het het leukst om door de showroom te lopen en alle jurken te pakken die ik zou willen passen. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel, toen Sam zei dat ik alles mocht pakken wat ik mooi vond. Daarnaast was de hele sfeer zo relaxt; een fijn muziekje op de achtergrond, een prachtige kamer om alle jurken in te passen en de fijnste mensen om mij heen. Eigenlijk was alles gewoon heel leuk!

Wat betekent een bruiloft voor jou?
Een bruiloft is voor mij een het zetten van een stempel op de liefde voor elkaar. Je doet de belangrijkste belofte van je leven met alle belangrijke mensen om je heen als getuige. Het is vooral de liefde vieren met elkaar!

Wie waren er allemaal aanwezig?
Onze naaste familie en beste vrienden, een klein maar fijn clubje van rond de 45 man.

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?
Lastig kiezen, maar voor mij waren de ceremonie, de leuke verrassingen door vrienden en familie en het feest wel echt hoogtepunten.

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?Less is more! Als ik één ding heb geleerd, dan is het dat het echt niet nodig is om alles over de top te doen of dat alles perfect moet zijn. Doordat we van tevoren alleen aandacht staken in de dingen die we zelf leuk en belangrijk vonden, konden we daarvan op het weekend zelf heel erg van genieten en de rest lekker loslaten.

Wil je nog iets delen over jullie trouwdag?
Ons trouwweekend voelde als een droom en ik moest me regelmatig in mijn arm knijpen om te checken of het wel echt was. We hebben zo genoten van elkaar, van de locatie, van de muziek. Dit is een ervaring en herinnering die niemand ons kan afnemen.

SV