24 januari 2023

Vivienne + Rutger : alleen maar liefde

BLOG

Naam: Vivienne & Rutger
Jurk + Designer: Lilium Gown – Alexandra Grecco
Trouwdatum: 21.05-2022
Trouwlocatie: Borgo Castello Panicaglia
Fotograaf: Marleen Serné

Wat moet een trouwjurk voor jou uitstralen?
Elegantie & zelfverzekerheid

Wat betekent een trouwjurk voor jou?
Voor mij is het belangrijk dat een trouwjurk uitstraalt hoe ik ben als persoon. Op de bruiloft wil ik mij in mijn trouwjurk de mooiste versie van mijzelf voelen en dat kunnen uitstralen.

Had je bepaalde verwachtingen van tevoren bij een trouwjurk? Zijn die uitgekomen?
Ik had een aantal jurken van Alexandra Grecco gezien die tot mijn favoriet behoorde. Ik heb in totaal 7 jurken gepast. Gelukkig weet ik goed wat ik wil. Toen ik jurk nummer twee aan had wist ik dat dit mijn trouwjurk zou gaan worden. Ik voelde er mij helemaal mijzelf in en werd er stil van. Iets wat bij mij niet vaak voorkomt.

Hoe zou je jouw stijl beschrijven in 3 woorden?
Stijlvol, modern en een touch of glamour

Wat maakte jouw droomjurk perfect voor jou?
Mijn trouwjurk is modern en elegant met een glamourous twist. Dat is precies waar ik van houd en bij mij past. Verder was het een perfecte jurk om in te dansen wat voor mij ook een must was.

Wat waren jouw verwachtingen van een bruidsboutique?
Ik verwachtte fijne persoonlijke hulp en ik had al een voorgevoel dat ik bij jullie een jurk zou kunnen vinden.

Wat vond je het leukste aan je ervaring bij Wild At Heart?
De boutique is prachtig en straalt rust uit. Ik vond het heel fijn dat je van tevoren een kleine selectie aan jurken mag uitzoeken en alle tijd hebt om deze te passen. Zowel Dionne, Annika en Sara waren ontzettend aardig en behulpzaam. Ze laten je in je waarde en denken mee. Hierdoor was het een heel ontspannende en prettige ervaring.

Wat betekent een bruiloft voor jou?
Een bruiloft betekent voor mij de liefde vieren met elkaar.

Wie waren er allemaal aanwezig?
Wij hadden 56 gasten op onze bruiloft. Onze meest dierbare vrienden en familie waren aanwezig wat het heel intiem maakte.

Wat was het hoogtepunt van jullie bruiloft?
Er waren zoveel hoogtepunten in ons bruiloft weekend dat ik het lastig vind om er één uit te kiezen. Als ik terugdenk aan onze bruiloft dan denk ik vooral terug aan de liefde die wij voor elkaar delen en dit samen met alle lieve mensen die er waren hebben gevierd. Daar krijg ik warme gevoelens bij en een groot gevoel van dankbaarheid.

Welk advies zou je aan toekomstige bruiden geven?
Zorg dat je van tevoren alles goed regelt en op de ceremoniemeester(s) vertrouwt. Zo kan je de controle loslaten en optimaal genieten van je eigen bruiloft! Het is niet erg als niet alles loopt volgens planning. Zo was ik de ochtend nadat wij getrouwd waren mijn trouwring kwijt. Doordat iedereen ging helpen zoeken én na enkele uren de ring werd teruggevonden was dit juist een mooie wending. Het typeert mij en we kunnen er nog steeds om lachen.

Wil je nog iets delen over jullie trouwdag?
Het waren de allermooiste dagen van ons leven tot nu toe. Ik kan soms nog tranen in mijn ogen krijgen bij het zien van foto’s of onze trouwfilm ook al zijn we 7 maanden verder. Het zijn prachtige herinneringen die je samen voor het leven maakt en niemand je meer afneemt.
Lilium Alexandra Grecco

SV