wah_illustratie.png

IMMERSE YOURSELF IN THE SERENE AMBIENCE OF OUR OUR BRIDAL SHOWROOM

STEP INTO OUR WORLD

the experience

MET EEN UNIEKE COLLECTIE TROUWJURKEN, ZORGVULDIG SAMENGESTELD VOOR DE MODERNE BRUID, BIEDEN WIJ EEN INTIEME EN AUTHENTIEKE ERVARING. ONTSNAP AAN DE ALLEDAAGSE DRUKTE EN DOMPEL JEZELF ONDER IN DE SERENE AMBIANCE VAN ONZE PRACHTIGE BOUTIQUE, IN EEN HISTORISCHE VILLA. HIER, OMRINGD DOOR WARMTE, LICHT EN COMFORT, WORD JE VERWELKOMD DOOR ONS TOEGEWIJDE TEAM VAN STYLISTEN, KLAAR OM JE TE BEGELEIDEN OP JE REIS NAAR HET VINDEN VAN DE PERFECTE JURK. BIJ WILD AT HEART BRIDAL DRAAIT ALLES OM JOU. TIJDENS JE AFSPRAAK GENIET JE VAN EEN INTIEME SETTING, WAAR ONZE STYLISTEN ZORGVULDIG JE WENSEN ZULLEN AANVOELEN EN VERTALEN NAAR EEN UNIEKE SELECTIE TROUWJURKEN.

DSCF0257.jpg

OUR SPACIOUS FITTING ROOMS ARE LIGHT & INTIMATE AND FORM THE PERFECT BACKDROP TO YOUR WEDDING DRESS SHOPPING EXPERIENCE

DSCF0076_dc7e3bdd-cf59-4b8b-924d-080f4a781efe.jpg
DSCF9782.jpg
DSCF0036_f8980dfe-017f-46f1-99a2-d937f77bcfc0.jpg
DSCF9960.jpg
DSCF0085_e83c71d7-eccb-4316-8332-df8321334755.jpg

Book Your Personal appointment

SCHEDULE YOUR BRIDAL APPOINTMENT TODAY AND LET US HELP YOU FIND THE ONE

PLAN VANDAAG NOG JE PASAFSPRAAK EN LATEN WE SAMEN OP ZOEK GAAN NAAR DE PERFECTE TROUWJURK. TIJDENS JE PASAFSPRAAK VAN 90 MINUTEN GENIET JE VAN EEN INTIEME EEN-OP-EEN SETTING, IN ÉÉN VAN ONZE PRIVÉ PASKAMERS. TIJDENS JE PASAFSPRAAK VOELEN ONZE STYLISTEN ZORGVULDIG JE WENSEN AAN EN VERTALEN DEZE NAAR DE JUISTE TROUWJURK VOOR JOU. DENK JE DAT WE BIJ WILD AT HEART DE PERFECTE TROUWJURK VOOR JE HEBBEN? BOEK DAN NU JE AFSPRAAK VIA ONZE ONLINE AGENDA.

Annika_Noordzij_wild_at_heart_1.png
CREATIVE MANAGER

SARA

SARA IS AL MEER DAN 4 JAAR BIJ WILD AT HEART EN BELICHAAMT ECHT HET MERK. MET HAAR GEVOEL VOOR STIJL EN OOG VOOR DETAIL IS SARA DE PERFECTE ‘CREATIVE MANAGER’ VOOR WILD AT HEART.
TIJDENS AFSPRAKEN ZORGT ZE ERVOOR DAT, ZELFS ALS JE NERVEUS BENT, ZE JE IN DE JUISTE RICHTING LEIDT EN ERVOOR ZORGT DAT JE JE OP JE GEMAK VOELT. MET HAAR ERVARING, GEWELDIG GEVOEL VOOR MODE, KALMTE EN OPRECHTE INTERESSE IN MENSEN IS ZE DE PERFECTE PERSOON OM JE TE HELPEN DE JUISTE LOOK VOOR JE GROTE DAG TE VINDEN.

OPERATIVE MANAGER

EMMA

EMMA IS MET HAAR SPRANKELENDE PERSOONLIJKHEID, ALLES OF NIETS MENTALITEIT EN ACHTERGROND IN FASHION MANAGEMENT, DE PERFECTE OPERATIVE MANAGER VOOR WILD AT HEART. WAT ER OOK GEBEURT, ZIJ REGELT HET. MET HAAR NUCHTERE, DOWN TO EARTH MENTALITEIT ZORGT ZIJ DAT ALLE PROCESSEN SOEPEL VERLOPEN.
MET HAAR ONUITPUTTELIJKE POSITIEVE ENERGIE, FRISSE KIJK OP MODE EN EERLIJKE, NUCHTERE HOUDING, IS ZIJ DE JUISTE PERSOON OM ONZE BRUIDEN TE HELPEN IN DE ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE JURK.

STYLIST

MARIE

MARIE IS WARM EN AUTHENTIEK EN MET HAAR PRACHTIGE FRANS/BELGISCHE ACCENT MAAKT ZE JOUW PASAFSPRAAK EXTRA ROMANTISCH. RECENT ZELF EEN WILD AT HEART BRUID, EN NU WERKZAAM ALS STYLIST BIJ ONS IN DE BOUTIQUE. ZE WEET PRECIES WAT ONZE BRUIDEN VOELEN EN MEEMAKEN EN ZORGT MET HAAR COMPASSIE EN WARMTE VOOR DE PERFECTE BEGELEIDING TIJDENS DE ZOEKTOCHT NAAR DE PERFECTE JURK.

FOUNDER

ANNIKA

MET EEN PASSIE VOOR STYLING EN MODE EN EEN LIEFDE VOOR DE LIEFDE STARTTE ANNIKA WILD AT HEART. ZE IS LOYAAL, WARM, GEK OP ALLES WAT MET MODE EN STYLING TE MAKEN HEEFT EN ZIET HET ALS HAAR MISSIE, ANDERE MENSEN ZICH OP HUN BEST TE LATEN VOELEN. INMIDDELS WORDT WILD AT HEART DAY TO DAY GERUND DOOR HET TEAM EN WOONT ANNIKA IN ITALIË. MAAR WILD AT HEART BLIJFT VOOR ALTIJD IN HAAR HART EN ZE BLIJFT ALTIJD BETROKKEN BIJ DE ONTWIKKELING VAN DE BOUTIQUE EN HET MERK. FOREVER WILD AT HEART.

Sara_Zekic_wild_at_heart.png
Emma_Thijssen_wild_at_heart.png
WhatsApp_Image_2024-04-30_at_16.26.27.jpg
Annika_Noordzij_wild_at_heart_1.png

Published on