Halfpennylondon_wildatheartbridal1100.jpg
A FEW POINTS BEFORE YOU BOOK YOUR APPOINTMENT|

Het is fijn als je eerst onze FAQ goed doorleest voordat je een afspraak maakt.

Kijk ook alvast bij onze designers zodat je weet welke trouwjurken wij in onze collectie hebben in de boutique, wat je mooi lijkt en wat de prijsklasse is per designer.

We raden je aan om huidkleurig ondergoed te dragen naar je afspraak.

De maten van onze samples zijn over het algemeen maat 38-40. Sommige samples zullen iets kleiner of juist groter vallen. Als een sample jurk te groot is zullen wij hem op maat clippen zodat je een goed idee krijgt van hoe de jurk zal zitten. Heb je een grotere maat, neem dan even contact met ons op.

Onze boetiek garandeert persoonlijke aandacht. Daarom hebben wij een beperkt aantal afspraakmogelijkheden per dag. Als het je niet lukt om naar je afspraak te komen, laat het ons dan alsjeblieft 48 uur van te voren weten.

De kosten van een pasafspraak zijn €50,-. Deze worden altijd in rekening gebracht, tenzij je jouw afspraak 48 uur of langer van te voren annuleert.

Je mag 3 dierbaren meenemen naar dit speciale moment! We willen je ook vriendelijk vragen geen kinderen mee te nemen onder de 16 jaar.

Als je jouw afspraak hebt geboekt ontvang je een email met een bevestiging van je afspraak. De afspraken worden door ons handmatig gecontroleerd en bevestigd. Hierdoor kan het even duren voordat je een bevestiging krijgt.