27 augusti 2020

Golden Rhapsody – De nieuwe collectie van Rue de Seine!

EDITORIAL

De nieuwe ‘Golden Rhapsody’ collectie van Rue de Seine is vandaag gelanceerd en wauw wat zijn deze jurken prachtig! Wij zijn het exclusieve verkooppunt in Nederland voor dit unieke bohemian trouwjurken merk uit Nieuw Zeeland en kunnen niet wachten om jullie de nieuwe collectie te laten zien

Mocht je nog niet bekend zijn met dit merk, Rue de Seine maakt one of a kind, prachtige, unieke trouwjurken voor de bohemian bruid. Al het kant in hun collecties wordt door henzelf ontworpen en vervolgend strategisch op de jurken geplaatst zodat al jouw vrouwelijke curves perfect uitkomen. Een ander leuk element van dit merk is dat ze ook veel met kleur werken! Vaak wordt een jurk in twee kleuren uitgebracht en afhankelijk van of je kleur wilt dragen op je trouwdag, kan je dan jouw favoriete optie kiezen.

De Golden Rhapsody collectie voor vrijheid, kracht en het vieren van jezelf, als vrouw en als persoon. Het is een collectie met krachtige jurken waar je je als vrouw echt uniek en bijzonder invoelt. De inspiratie voor de kleuren en bewerkingen komen uit India en dat zie je terug in zowel het ontwerp als de stoffen van deze collectie. Denk aan gouden of zacht rode details en jurken met sexy cut-outs. Deze collectie voert je mee naar exotischere oorden vol magie. En we kunnen niets anders zeggen dan dat deze collectie ook echt een droom is!

Kortom, de moeite waard om in het echt te bekijken en wij kunnen niet wachten om onze bruiden in deze beauties te zien! Vanaf oktober zullen er steeds nieuwe jurken van de ‘Golden Rhapsody’ collectie bij ons in de boetiek binnenkomen. Houd onze Instagram in de gaten voor de nieuwste updates omtrent de collectie en the new arrivals! En goed nieuws! Het laatste weekend van oktober hebben we onze Rue de Seine trunkshow en zal bijna de hele Golden Rhapsody collectie in de winkel aanwezig zijn om te passen! Ben je fan van Rue de Seine? Dan is dit het moment om langs te komen!

De prijzen van de ‘Golden Rhapsody’ collectie liggen tussen de €3100,- en €3950,-.

Boek nu je afspraak om deze prachtige jurken te passen want de eerste jurken komen binnenkort al bij ons binnen. Zeker weten dat je favorieten binnen zijn? Boek dan je afspraak eind oktober! Ga naar ‘maak een afspraak’ en boek je pas afspraak gemakkelijk online via onze online agenda! We kunnen niet achten om samen met jou opzoek te gaan naar jouw trouwjurk!

RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY ARCHER
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY KENZO
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY BISHOP
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY KENZO
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY CASSIAN
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY BISHOP
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY ARCHER
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
RUE DE SEINE GOLDEN RHAPSODY
SV