FAQ

Waar vind je de boetiek van Wild at Heart?
Wild At Heart is gevestigd aan de Van Welderenstraat 132 in het centrum van Nijmegen. Op loopafstand van het centraal station en gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Je kunt je auto in de straat parkeren (als er plek is) of in één van de nabij gelegen parkeergarages.

Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn trouwjurk?
We raden je aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken en om je jurk 6 tot 9 maanden voor je bruiloft te kopen. De fabricage- en levertijden verschillen namelijk per ontwerper. Als je deze tijden aanhoudt, heb je jouw trouwjurk zeker op tijd. Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw bruiloft op korte termijn wilt plannen. Als je sneller een trouwjurk nodig hebt, kan je altijd een rush order plaatsen. Houd er wel rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten.

Moet ik een afspraak maken?
Bij Wild at Heart werken we alleen op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient. Je kunt je afspraak hier maken. Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan eerst nog even een kijkje bij onze designers.

Hoe lang duurt een afspraak?
Een afspraak duurt 1 uur en een kwartier. Dat geeft ons voldoende tijd om je wat beter te leren kennen en geeft jou de tijd om eens goed rond te kijken. Daarna hebben we nog alle tijd om zoveel mogelijk jurken te passen tot je ‘the one’ vindt.

Wie zal ik meenemen naar mijn afspraak?
We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Neem liever niet meer dan 3 mensen mee omdat veel verschillende meningen je keuze soms alleen maar lastiger maken. Bovendien zijn wij een trouwboetiek, wat betekent dat onze ruimte knus en gezellig is maar niet heel groot. Het is voor iedereen comfortabeler wanneer de groep niet te groot is.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?
We adviseren je om huidkleurig naadloos ondergoed te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de jurken. Ook raden we je aan om een strapless, of nog beter, een plak bh te dragen. Omdat het belangrijk is dat we jouw jurk in de juiste lengte maat bestellen, is het handig als je van te voren al weet of je platte schoenen of hakken gaat dragen op je trouwdag. Nog beter, neem je trouwschoenen vast mee als je deze al hebt. Graag willen we benadrukken dat het belangrijk is om neutrale, of geen make-up te dragen zodat onze jurken schoon blijven.

Wat kost een jurk bij Wild at Heart?
Onze ‘made to order’ jurken kosten tussen de €1.500 en de €7.500 euro. De prijs van de meeste jurken ligt tussen de €2.500 en de €5.000 euro.

Hoe kan je betalen bij Wild at Heart?
We accepteren alleen pin betalingen. Als je je jurk hebt uitgekozen, kan je er voor kiezen om direct 100% van het aankoopbedrag te betalen. Het is ook mogelijk om 70% te betalen bij aankoop en 30% wanneer je je jurk ophaalt. De keuze is aan jou.  (Soms is het nodig om bij je bank het maximum pin bedrag anders in te stellen zodat het bedrag daadwerkelijk afgeschreven kan worden.)

Welke maten zijn jullie samples?
Onze samples zijn er in maat S, M en soms ook L. De meeste jurken zijn echter maat M. Maar maak je geen zorgen als je een kleinere of grotere maat hebt. We weten precies hoe we onze jurken goed kunnen vast klippen zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou staat.

Je hebt je droomjurk gevonden (yay)! Hoe gaat het nu verder?
Allereerst natuurlijk ‘Gefeliciteerd’! We weten zeker dat je er prachtig uit ziet in je trouwjurk! Voordat we jouw trouwjurk bestellen meten we je eerst helemaal op. Al onze jurken zijn ‘made to order’. Het is per merk verschillend hoe lang het duurt om je jurk te maken. Wanneer je jurk binnenkomt, nemen we direct contact met je op. Daarna kan je jouw jurk ophalen of hem eerst nog exact op maat laten maken bij onze coupeuse. De kosten daarvan zijn niet opgenomen in de prijs van de jurk en deze moet je achteraf apart betalen. Tijdens een eerste fittingen met de coupeuse spelt ze jouw jurk helemaal af op jouw maten. Vervolgens gaat ze hier mee aan de slag en daarna nodigen we je uit voor een tweede en meestal laatste fitting. Een tweede fitting is essentieel omdat we op dat moment jouw jurk helemaal nalopen en bekijken of wat er vermaakt is inmiddels ook echt perfect zit. Vrijwel altijd zit de jurk meteen goed maar mocht dit tijdens de tweede fitting nog niet zo zijn proberen we jouw jurk op dat moment nog aan te passen zodat je hem sowieso die dag mee naar huis kunt nemen.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren?

Alle trouwjurken die we bij Wild At Heart Bridal verkopen worden met de hand gemaakt voor de bruid die hem koopt. Wanneer je jouw aanbetaling hebt gedaan wordt jouw trouwjurk besteld en nog diezelfde week start het merk met het maken hiervan. Je jurk kan dan dus niet meer worden geannuleerd.

CONTACT
Van Welderenstraat 132
6511 MV Nijmegen
info@wildatheartbridal.com
INSTAGRAM
SOCIAL MEDIA