22 november 2022

Trunk Show – Prea James Riviera Collection

BLOG

Deze week organiseren wij de trunkshow van Prea James. De gehele nieuwe collectie, Riviera, hangt deze twee dagen bij ons exclusief in de boektiek. Hét enige moment om deze waanzinnige jurken te passen.

Wil je precies weten wat een trunkshow inhoudt, lees dan ook onze andere blog.

Riviera Collection
De Riviera-collectie is geïnspireerd op de evolutie van vrouwelijkheid in de afgelopen tijdperken, vertaald in moderne silhouetten, gecombineerd met eenvoud als de ultieme verfijning.

Riviera is een zeer persoonlijke collectie en is beïnvloed door de favoriete modetijdperken van ontwerper Prea. Maar ook door muziek, film en de nostalgische reflectie van een reis naar de Franse Rivièra van begin jaren twintig.

"Ik houd van de manier waarop vrouwelijkheid in de loop van de tijd is geëvolueerd, met bepaalde silhouetten in de mode die terugcirkelen en versmelten met moderne details om een ​​nieuwe golf van moderne romantiek te creëren", zegt Prea over de inspiratie van de collectie.

Met jurken en losse items gemaakt van luxe stoffen, vrouwelijke silhouetten met verborgen structuur, golvende mouwen en vintage details; de Riviera-collectie is romantisch en dromerig - in de smaak van de moderne vrouw.

Plan alvast jouw afspraak
De prijzen van de Riviera Collection collectie liggen tussen de €2200,- en €4595,-.

Boek nu alvast jouw afspraak om deze prachtige jurken te passen. Ga naar ‘maak een afspraak’ en boek jouw pasafspraak gemakkelijk online via onze online agenda!

Liefs,
Wild At Heart

NL